Connect with us
karmei-22072015

Horoscop

Top 3 metode prin care sa iti imbunatatesti karma

Daca te-ai gandit vreodata care sunt metodele de imbunatatire a karmei pentru ca viata ta sa aiba un curs cat mai bun, iata aici cele mai importante sfaturi!

Daca te-ai gandit vreodata care sunt metodele de a-ti imbogati karma pentru ca viata ta sa aiba un curs cat mai bun, iata aici cele mai importante sfaturi!

CITESTE SI: KARMA. CELE 3 LEGI MAJORE ALE UNIVERSULUI CARE ITI GUVERNEAZA INTREAGA VIATA

Uite care sunt cele mai bune 3 metode prin care iti poti imbunatati karma!

1. Iubeste-ti munca. 

Cel mai important si primul pas spre imbunatatirea karmei este sa inveti sa iti iubesti munca. Asta pentru ca nu vei fi niciodata pe deplin satisfacut daca in fiecare zi trebuie sa iti petreci 8 ore din timpul tau facand ceva care poate deveni o adevarata povara. Schimba-ti locul de munca sau reorienteaza-te spre o alta ramura din compania in care deja lucrezi, daca esti de parere ca postul actual nu te satisface.

2. Scapa de teama.

Medicii au ajuns la concluzia ca multe boli se dezvolta din cauza sentimentului de teama sau de stres. Cele mai receptive la acest stimul fiind cancerele. Nu doar sanatatea fizica iti este afectata din cauza temerilor, relatiile sunt si ele afectate. Chiar si depresia vine din lucruri reprimate sau de care ti-a fost teama la un moment dat in viata.

3. Invata sa te bucuri. 

Se spune ca fericirea sta in lucrurile marunte. Din pacate, in secolul XXI multi dintre noi traim intr-o lume plina de probleme care nu prea ne permite multe momente de bucurie. Zambeste atunci cand primesti un copliment, razi cu pofta la o gluma buna si bucura-te daca vezi soarele pe cer, toate aceste lucruri marunte vor ajuta enorm la imbunatatirea karmei tale.

Sursa foto: imagekb.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top