Connect with us
Top 3 zodii care se lasa greu cucerite

Horoscop

Top 3 zodii care se lasa greu cucerite

Top 3 zodii care se lasa greu de cucerit. Afla care sunt nativii pe care nu ii duci cu zaharelul!

LOCUL 3. TAUR

Taurul este unul din caposii zodiacului. Are o personalitate puternica si nu este impresionat de vorbe dulci si jocuri in fata carora alti nativi cad topiti. Prefera sa vada fapte inainte de vorbe, vrea sa simta iubirea inainte sa fie declarata. Este foarte pretentios cand vine vorba de inchegarea unei relatii si stie cum sa intretina atentia celui din fata sa.

LOCUL 2. BALANTA

E greu sa cuceresti o Balanta! Mai degraba castigi la maraton decat sa o bagi in pat din doua vorbe si trei miscari. Balanta te analizeaza foarte mult, iti pune intrebari aparent fara sens sau mult prea banale, insa in spatele acestor intrebari e o intreaga constructie psihologica. Vrea sa te vada in toate circumstantele, sa te testeze, sa vada de ce esti in stare, daca esti capabil de o relatie serioasa, daca ai sti ce sa faci intr-un moment de criza emotionala etc.

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

TOP 3 Zodii care fac scandal

LOCUL 1. CAPRICORN

Cel mai greu de cucerit semn zodiacal este Capricornul. Acesta castiga detasat in acest top din mai multe motive:
– vrea un partener care sa nu il conditioneze in relatii, sa nu ii ceara explicatii pentru tot ceea ce spune si face;
– nu accepta sa fie intrebat daca e trist doar pentru ca nu comunica. Asa e Capricornul si trebuie sa ii acceptam latura introvertita;
– nu aspectul fizic conteaza cel mai mult pentru un Capricorn. Pune mare pret pe conditia fizica a persoanei iubite, insa este constient ca frumusetea dispare cu anii sau incepi sa te obisnuiesti cu ea cand stai zi de zi langa aceeasi persoana;
– nu ii plac oamenii profitori, deci nu il poti cuceri daca vrei sa te bucuri de pozitia sa oficiala ori sa profiti de pasa proasta in care se afla ca sa faceti sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top