Connect with us
Top 4 zodii de care trebuie să te ferești în luna februarie 2021

Horoscop

Top 4 zodii de care trebuie să te ferești în luna februarie 2021

4 zodii vor fi extrem de periculoase în luna februarie 2021 și ar fi bine să nu le provoci. Dețin suficiente informații și vor avea suficientă putere să îți facă rău. La polul opus, îți spunem și care sunt cei mai sensibili nativi în prima lună de vară.

Top 4 zodii de care trebuie să te ferești în luna februarie 2021

CAPRICORN. Vor fi extrem de debusolați și de sensibili și pot face rău fără să își dorească asta neapărat. Luna februarie va fi pentru ei revelatoare din foarte multe puncte de vedere.

Apar tot felul de situații noi în viața lor pe care nu știu cum să le primească. Nu va fi nimic la fel, nimic ca în trecut.

LEU. Leii sunt extrem de concentrați pe propria persoană toată luna așa că nu vor avea timp de ceilalți. Ar fi bine să te ferești de acești nativi dacă nu vrei să te simți frustrat în fața strălucirii lor, a succesului de care se vor bucura toată perioada.

GEMENI. Nativii Gemeni vor fi și ei ceva mai sensibili decât în mod obișnuit. Nu trebuie provocați sub nicio formă. Trebuie lăsați să își vadă de treburile lor.

Dacă nu știi să intri în lumea lor și să le înțelegi faptele, ar fi indicat să stai departe. Nu toate se vor schimba cu niște reproșuri. E nevoie de ascultare, de multă înțelegere și diplomație în relația cu aceste semne de aer.

SCORPION. Să provoci un Scorpion înseamnă să pierzi orice război încă de la început. În luna februarie vor fi pe cai mari și vor fi pregătiți cu o serie de argumente pentru orice dispută. Nu mai lasă garda jos pentru nimic în lume.

La polul opus se află câteva zodii care vor fi mai sensibile și vor avea nevoie de mai multă înțelegere. Acestea sunt Balanțele, Taurii, Fecioarele, Peștii și Vărsătorii.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top