Connect with us
cosmaruri

Horoscop

Top 5 coşmaruri şi interpretarea lor

Top 5 coşmaruri şi interpretarea lor:

1. Visezi că nu poţi rezolva ceva sau că ai picat un test. Astfel de coşmaruri pot să apară chiar şi la mulţi ani după ce ai ieşit de pe băncile şcolii, iar teama de a nu pica un examen a rămas întipărită în subconştientul tău pentru totdeauna. În momentul în care visezi că ai eşuat în rezolvarea unei probleme trebuie să-ţi dea serios de gândit. Este posibil să-ţi pui anumite semne de întrebare legate de viaţa ta şi să te gândeşti dacă meriţi, într-adevăr, tot ce ţi se întâmplă, bun sau rău. Trebuie să analizezi trecutul şi să aduni, la fel ca un calcul simplu din vis, toate dorinţele şi nevoile tale. Eşti satisfăcut de rezultat? Ce trebuie făcut în continuare? Acestea sunt întrebările la care trebuie să răspunzi pentru a rezolva ecuaţia vieţii.

2. Pierzi o casă ori visezi că se dărâmă sau este cuprinsă de flăcări. De obicei, casa din vis ţine locul unei persoane, iar faţada locuinţei este respectul tău faţă de aceasta, în timp ce interiorul reprezintă eul tău. Atunci când locuinţa din vis este distrusă, sau pierdută, sentimentele tale faţă de o persoană dragă se alterează şi ele. Fie te simţi înşelat de cineva, ori o persoană apropiată se află în pericol, trebuie să faci tot posibilul pentru a nu lăsa acea „casă” să se distrugă.

3. Ţi s-a stricat maşina sau a luat foc. De obicei, maşina reflectă în vis viziunea ta asupra lumii, iar atunci când visezi că aceasta este distrusă, sau furată, înseamnă de cele mai multe ori că te simţi neajutorat. În momentul în care te imaginezi într-un autoturism luxos, care este însă defect, ori te loveşti cu el de un copac sau un stâlp, este posibil să nu-ţi dai seama că de fapt ai pierdut controlul asupra vieţii tale.

4. Visezi că mori, ori eşti bolnav. În ciuda coşmarurilor în care te trezeşti transpirat şi-ţi dai seama că ai fost părtaş la propria înmormântare, ori la priveghiul unei persoane dragi, acesta poate să fie un semn bun, iar persoana în cauză va trece la o nouă etapă a vieţii. Dacă te visezi bolnav ori rănit este posibil să trăieşti cu teama ascunsă de a nu fi rănit de cineva drag, ori îţi este frică să te implici emoţional într-o relaţie.

5. Fugi de cineva sau te ascunzi. Cu toţii am avut acest coşmar la un moment dat. De cele mai multe ori, asta înseamnă că nu ştim cum să reacţionăm în anumite momente. În timp ce unii fug de atacator, semn că le este frică să dea piept cu reponsabilităţile din viaţa reală, alţii aleg să-l confrunte, asta însemnând că sunt pregătiţi să înfrunte orice pericol.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top