Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Horoscop

Trei astrologi concluzii dure pentru săptămâna 25 – 31 martie 2019 – Ce aduce Venus în viața zodiilor

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânal penru perioada 25 martie – 1 aprilie 2019. Racii au nevoie să muncească mai mult pentru obține tot ce-și doresc. Scorpionii stau cu ochii pe bani, calculele nu ies foarte bine.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 25 martie – 1 aprilie 2019

Horoscop Camelia Pătrășcanu 25 martie - 1 aprilie 2019 - Mai mulți bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu 25 martie – 1 aprilie 2019 – Mai mulți bani

HOROSCOP BERBEC. Se anunță o săptămână care aduce foarte multe întâlniri, mai ales joi și vineri. Pot rezolva multe din dligențele lor cu ajutorul autorităților. Au nevoie de acte, dar și de decizii și colaborează pentru asta cu persoane cu putere înaltă de a impune lucrurile, poate printr-o semnătură, printr-un act sau pur și simplu prin audieri. În weekend însă se anunță o perioadă grozavă pentru distracție.

HOROSOCP TAUR. Au și ei o săptămână valoroasă, se bazează mai mult pe alianțe, pe colaborări, poate chiar pe partenerul de viață. Pentru unii Tauri partenerul poate veni cu rezolvări și soluții financiare sau de natură profesională. Au fler în afaceri și știu cum să-și investească banii sau să scoate maximum de profit în această săptămână. S-ar putea să lucreze și în weekend pentru că sunt foarte concentrați la ceea ce au de făcut și nu vor să scape momentul foarte bun din această săptămână.

HOROSCOP GEMENI. Este o săptămână care aduce și în cazul lor înttâlniri diverse, poate chiar o colaborare cu persoane din străinătate sau niște vești de acolo, de la oameni care le dau tot felul de informații interesante pe care ei le integrează în lucruile pe care le au de făcut. Poate veni și o invitație în legătură cu o călătorie și se pregătesc unii dintre ei în acest sens. Trebuie să fie atenți însă la felul în care comunică, mai ales marți și miercuri. Pot fi poate ocult-interpretate niște informații pe care ei le dau și trebuie să se asigure că omul a înțeles exact ce ei au transmis. Atenție și la sănătate spre finalul săptămânii. În weekend Gemenii pot ieși în afara orașului. Citește aici continuarea.

Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 25 -31 martie 2019.

Horoscop săptămânal – Mihai Voropchievici Rune 25 – 31 martie 2019

Rune Mihai Voropchievici 25 - 31 martie 2019. Horoscop săptămânal vărsătorii dau lovitura

Rune Mihai Voropchievici 25 – 31 martie 2019. Horoscop săptămânal vărsătorii dau lovitura

HOROSCOP. Berbec.  Trebuie să dea dovadă de răbdare pentru că tot ce își doresc vine, dar după puțină așteptare.

HOROSCOP. Taur. Cineva le monitorizează și le va trimite cadouri.

HOROSCOP. Gemeni. E o săptămână în care vrând, nevrând, provoacă o mică bătălie.

HOROSCOP. Rac. Au o săptămână mai grea, au mult de muncă. Trebuie să își dozeze bine forțele în perioada aceasta. Sunt testați să vadă dacă rezistă.

HOROSCOP. Leu. Așteaptă ceva în permanență. Vor afla un adevăr care le va marca viața. Citește aici continuarea.

Urania a publicat previziunile horoscopului săptămânal pentru perioada 23 – 29 martie 2019. Venus intră în zodia Pești, iar asta poate aduce vești bune pentru unele zodii.

Horoscop săptămânal Urania 23 – 29 martie

Horoscop Urania 23 – 29 martie 2019 – Venus aduce vești bune zodiilor

Horoscop Urania 23 – 29 martie 2019 – Venus aduce vești bune zodiilor

Berbec

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări privitoare la soarta unui câștig sau a unui ajutor ce pare a fi amenințat, de curând sau de mai mult timp, de intențiile incorecte ale unei persoane ori de situațiile care conțin vicii de formă și procedură ale unor instituții ce ridică piedici în calea rezolvării lor.

Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendința să se concentreze pe un proiect de viață care presupune găsirea celor mai corecte și folositoare mijloace de a-și pune în aplicare un plan de viață.

Uneori, pentru asta, ei vor lua în calcul străinătatea sub orice formă: strămutare, plecare la muncă, la studii, stagii de perfecționare, participare la activități internaționale de prestigiu, călătorii, corespondență, relații personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor și aspirațiilor și raportarea lor onestă și logică la condițiile personale (vârstă, pregătire, experiență de viață, competență profesională).

În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multă intensitate, probleme de autoritate în viața publică, precum și nevoia de a acționa pe direcția eliminării unor obstacole din calea afirmării lor profesionale.

Întreaga săptămână va purta mesajul Soarelui, în tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii aparținând acestui semn, va însemna o susținere energetică specială.

Răstimp important pentru nativi prin premisa multor activități pe care vor începe să le desfășoare sau cărora le vor pune bazele unei evoluții ulterioare. Citeste continuarea mai departe.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top