Connect with us
TREI zodii de femei care se cuplează doar cu bărbaţi frumoşi

Horoscop

TREI zodii de femei care se cuplează doar cu bărbaţi frumoşi

Iată în ce zodii sunt născute femeile pe care le vei vedea mereu doar în compania unor bărbaţi incredibil de arătoşi.

Femeile visează la parteneri chipeşi, bine făcuţi, cu care să se mândrească atunci când ies la braţul lor. Vor bărbaţi frumoşi că din revista, întrucât pun mare accent pe aspectul fizic al celor de care se înconjoară.

Leu

Bărbatul cu care iese în lume femeia din zodia Leu trebuie să fie precum e ea: mândru, bine făcut, să arate perfect din cap până-n picioare. E atrasă de bărbaţii a căror privire emană inteligenţă, căci nu va suport alături de ea un bărbat care nu e capabil să poarte o conversaţie, care să o facă de ras atunci când sunt în mijlocul cunoscuţilor. Trebuie să fie şi serios, dar şi vesel în acelaşi timp. Doar cel care ştie să radă e considerat frumos în ochii ei.

Citeşte şi Viscolul se pregăteşte să lovească România! ALERTĂ de la meteorologi

Taur

Femeia Taur este destul de orgolioasă şi consideră că partenerul sau o reprezintă în totalitate, este a două ei imagine. Tocmai din acest motiv nu „încurcă” decât cu cei care arată perfect, care au un trup bine sculptat, bine întreţinut. Nu vrea genul de papusel, ci alege mai degrabă bărbaţii care au trăsături masculine bine definite, cu tenul uşor creol şi părul negru, care nu au o frumuseţe prea comună.

Capricorn

Bărbatul care vrea să ajungă la inima unei femei din Capricorn trebuie să fie sportiv, bine lucrat la sala, cu braţe puternice, bărbatul care să o facă să se simtă femeie pe ea, cea care în orice altă situaţie îi place să domine. De regulă, după bărbaţii care se află în preaja acestei native tânjesc toate femeile. Are şanse mari să se cupleze cu bărbaţi celebri şi frumoşi, pentru că are mereu grijă de felul în care se afişează în societate.

Citeşte şi ALERTĂ pe aeroport! Clipe de panică pentru zeci de pasageri români

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top