Connect with us
Valentine's Day. Cum să alegem cadoul perfect pentru iubită, în funcție de zodie

Horoscop

Valentine’s Day. Cum să alegem cadoul perfect pentru iubită, în funcție de zodie

Doar câteva zile ne despart de marea sărbătoare a iubirii. Valentine’s Day este despre iubire, despre timp petrecut cu persoana iubită, despre declarații de dragoste și cele mai frumoase și inspirate cadouri. Cu toții știm că femeile sunt mai greu de impresionat și trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm un cadou. Pentru a ne asigura că vom alege cadoul perfect, este bine să ținem cont și de zodie.

Ce-i cumpărăm iubitei de Valentine’s Day

Valentine’s Day este una dintre cele mai importante zile ale acestei perioade. Luna februarie este luna iubirii și pe 14 februarie trebuie să arătăm mai mult decât niciodată ce simțim pentru persoana iubită. Dacă te gândești ce cadou să-i alegi iubitei tale pentru a o impresiona, iată aici cele mai interesante sfaturi, în funcție de zodia acesteia.

Valentine’s Day. Berbec

Berbecii sunt de fel foarte curajoși și le place mult adrenalina. Astfel, pentru femeia-berbec ar fi potrivită o plimbare cu elicopterul sau un salt cu paraşuta. Dacă încă nu ați dus relația la alt nivel, pe 14 februarie este șansa ta! Nimic nu ar impresiona-o mai tare decât o cerere în căsătorie la înălțime!

Taur

Femeile Taur sunt ceva mai liniștite și cel mai frumos cadou pentru ele este timpul tău. Deloc pretențioasă, vei reuși să o emoționezi cu o cină romantică pregătită de tine sau chiar cu o plimbare prin oraș, doar voi doi.

Valentine’s Day. Gemeni

Femeilor Gemeni le plac foarte mult amintirile. Trăiesc din amintiri și varsă o lacrimă ori de câte ori văd un obiect ce le aduce aminte de ceva. Astfel, o poză cu voi, un ursuleț de pluș sau o floare pe care să o pună la presat o va emoționa mai mult decât crezi.

Rac

Fetelor din această zodie le place mult să stea în casă, dar și să facă schimbări mai mereu în locuința lor. Astfel, ceva de uz casnic, bibelourile sau alte obiecte ce pot fi folosite prin casă o vor face fericită, mai ales dacă este ceva ce îi lipsește. Fii atent la ce are nevoie!

Leu

Leoaicele adoră lucrurile scumpe, care o fac să fie cu un pas în fața celorlalte femeie. Dacă nu îți permiți un colier cu diamante sau cei mai frumoși cercei, poți cumpăra ceva mai acceptabil la preț, dar strălucitor. Fetelor le plac obiectele sclipicioase, care o fac să iasă în evidență.

Valentine’s Day. Fecioară

Fecioarele sunt foarte muncitoare și mereu organizate și implicate la locul de muncă. Astfel, un laptop nou sau chiar un telefon de ultimă generație le-ar prinde bine fetelor pentru a-și pune proiectele în ordine.

Balanță

Balanțele sunt înnebunite după călătorii. Mai mult, le place să imortalizeze fiecare moment interesant. Astfel, un cadou potrivit ar fi un aparat foto, cu care să poată surprinde toate lucrurile interesante din viitoarea voastră vacanță.

Scorpion

Femeile din această zodie au în prim-plan anul acesta locul de muncă și sunt foarte concentrate în această direcție. Oferiți-le un planificator care să le ajute să-și noteze toate întâlnirile, pentru a fi sigure că nu ratează nimic.

Valentine’s Day. Săgetător

Pentru aceste fete, lucrurile simbolice contează cel mai mult. Sigur nu vei da greș cu o ciocolată, un buchet frumos de flori, în special trandafiri roșii sau un ursuleț mare de pluș, care să le amintească de tine.

Capricorn

Femeia Capricorn este extrem de romantică și sensibilă. Apreciază orice gest din partea persoanei iubite și este mulțumită de orice. Un cadou ideal pentru ele ar fi o vacanță doar pentru voi, nu contează locația, poate fi chiar și la bunici la țară. Ideea este să fiți doar voi doi, fără serviciu și stres.

Vărsător

Dacă vrei să o faci pe femeia-vărsător fericită pe 14 februarie, cumpără-i dulciuri. Femeile adoră ciocolata și parcă acest desert este cu atât mai bun când este oferit într-o zi așa de specială.

Pești

Peștilor le place să aibă grijă de ei și sunt foarte atenți la aspectul fizic. Un pachet cu produse de îngrijire personală sau, de ce nu, o vizită la un salon de înfrumusețare ar fi perfecte pentru o femeie din această zodie.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Horoscopul primăverii. Surprize uimitoare și schimbări importante în noul anotimp

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top