Connect with us
Horoscop 10 noiembrie 2020. Două zodii își găsesc liniștea

Zilnic

Horoscop 10 noiembrie 2020. Două zodii își găsesc liniștea

Horoscop 10 noiembrie 2020. Este o zi numai bună pentru curățenie în gânduri și în viață. Nimic nu merge dacă mintea nu ți-e limpede, să știi ce vrei și unde te situezi. Leii și fecioarele își găsesc liniștea în această zi.

Horoscop 10 noiembrie 2020

Berbec

O rudă apropiată vrea să recupereze un timp pierdut şi să ieşiţi pe undeva sau să va vedeţi la voi sau la ea acasă. E un eveniment care-o să va pună la cheltuială, însă e vorba despre cineva apropiat.

Taur

Să nu va pierdeţi speranţa că o să fiţi şi voi fericiţi, că va apărea cineva care să va vindece de orice suferinţă din dragoste. Rănile se vor vindecă şi o să va fie bine.

Gemeni

Cineva aşteaptă de multă vreme un răspuns de la voi şi o să-i puteţi spune ce sentimente va încarcă, dacă va vedeţi împreună, sau inima voastră aparține altcuiva.

Rac

Întâlniri la care nu v-aţi aşteptat, sunt oameni care simt ceva pentru voi şi vor avea ocazia să va spună ce-şi doresc de la voi şi o să va spuneţi şi voi punctul de vedere.

Leu

Pentru naivii zodiei leu este o zi binemeritată de petrecut cu ei înseși. O zi în care vor pune pe foaie tot ce e bun și ce e mai puțin bun în viața lor.

Fecioară

La fel ca și în cazul leilor, și nativii zodiei fecioară sunt astăzi pe meditație. Nu genul tradițional de meditație, ci o scurtă retrospectivă a tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, în viața lor.

Balanță

Este posubil să vă abordeze cineva în vederea unui parteneriat pe termen scurt şi dacă o să meargă totul bine, o să prelungiţi contractul.

Scorpion

Se poate să vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi să fie o surpriză plăcută. O să vă petreceți timpul împreună și veți depăna amintiri.

Horoscop 9 noiembrie 2020

Săgetător

O să vă caute cineva din străinătate să petreceţi, o zi, două împreună şi dacă o să găsiţi timp comun, acest lucru o să se întâmple.

Capricorn

Invitaţiile curg, timp să aveţi că să ajungeţi măcar la câteva dintre ele, dacă nu la toate. Gândiți-vă că poate fi ocazia potrivită să vă faceți cunoscute opiniile.

Vărsător

Se poate să puneţi umărul la organizarea unui mic eveniment de familie şi să va placă atmosfera, să revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi să fie bucurie.

Pești

O să aflaţi veşti bune de la cei care vor să lucraţi împreună, poate va invită la o colaborare care v-ar suplimenta veniturile.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top