Connect with us
Horoscop 12 noiembrie 2020. Unele zodii au probleme cu stima de sine

Zilnic

Horoscop 12 noiembrie 2020. Unele zodii au probleme cu stima de sine

Horoscop 12 noiembrie 2020. Ziua de astăzi aduce zodiilor evenimente care să le arate că este nevoie să aibă mai multă încredere în ele. O stimă de sine ridicată le va ajuta să se simtă bine și să ia decizii potrivite pentru viața lor.

Horoscop 12 noiembrie 2020

Berbec

Numai tu poți hotărî ce este bine pentru tine, dar nu uita să îți pui grija pentru tine pe primul loc. Perioada imediat următoare va fi mai puțin favorabilă din punct de vedere al sănătății.

Taur

Norocul îți va surâde când realizezi că tu ai puterea și ești cel mai important jucător. În dragoste, dacă vrei să știi cu adevărat care îți sunt sentimentele pentru cineva, trebuie să-ți asculți inima.

Gemeni

Cel ce râde la urmă râde mai bine. Nu te hazarda, încearcă să temporizezi deciziile până când vei obține informații suplimentare. Menține-te în expectativă până când vei putea să ai ultimul cuvânt.

Rac

Gândește-te la lucrurile plăcute din viața ta fără să te concentrezi pe cât de mulți sau de puțini bani ai. Viața merge mai departe. Câteodată norocul înseamnă să primești ceea ce primești, nu ceea ce ai fi vrut să primești.

Leu

Este o perioadă bună să iei decizii importante, mai ales că ai toate informațiile necesare să o faci. Consecințele viitoare, însă, s-ar putea să nu fie cele anticipate.

Fecioară

Norocul tău îți surâde prin capacitatea ta de a atrage partenerii potriviți pentru tine. Nu îți lăsa ego-ul să stea în calea oportunităților vieții.

Horoscop 10 noiembrie 2020

Balanță

Binele și răul depind de context și de cum ne hotărâm să ne trăim viața. Nu există o referință exterioară la care să ne raportăm. Folosește-ți discernământul când iei o decizie.

Scorpion

Nu este ușor să faci față lucrurilor multe și mărunte care te asaltează zilnic. Trebuie totuși să nu îți uiți direcția în care vrei să te îndrepți. În caz contrar, te vei irosi în detalii fără sens.

Săgetător

Lecțiile dure pe care le-ai primit în ultima vreme, te-au făcut să te simți demoralizat mai mult de o dată. O să îți recapeți sentimentul de bine, imediat ce îți revine stima de sine.

Capricorn

Pentru unele lucruri merită să te zbați, iar pentru altele, nu. Trebuie să înveți să faci diferența, altfel te vei irosi în lupte zadarnice, fără nicio miză.

Vărsător

Chiar dacă norocul te-a cam ocolit în ultima vreme, situația este pe cale să se schimbe. Important este să simți când apar oportunități pe care le-ai putea folosi.

Pești

Poate că ai încheiat o relație care n-ar fi avut oricum sorți de izbândă. Micile exagerări în privința mâncării sau a băuturii te-ar putea face să te simți un pic sfârșit astăzi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top