Connect with us
Horoscop 15 decembrie 2020. Efectele eclipsei se resimt din plin

Zilnic

Horoscop 15 decembrie 2020. Efectele eclipsei se resimt din plin

Horoscop 15 decembrie 2020. Eclipsa de Soare din 14 decembrie a afectat puternic toate zodiile iar efectele se resimt din plin. Nativii care suferă cel mai mult de pe urma acestui fenomen sunt Săgetătorii și Peștii.

Horoscop 15 decembrie 2020 Berbec. Primești vești bune

Berbecii au parte de vești bune de la o persoană apropiată. Este acea persoană care este mereu alături de tine și te trage de mânecă atunci când faci lucruri greșite, care nu își stau în fire. Ai mai multă încredere în ea!

Taur

Taurii au probleme la locul de muncă,deoarece anumite persoane caută să le pună bețe în roate. Secretul este să îți termini treaba la timp și să nu te implici prea mult în anumite relații de prietenie de la job. Eforturile tale vor fi apreciate în curând!

Gemeni

Te-ai săturat să stai în postura de subaltern și să nu fii apreciat la adevărata ta valoare, așa că este timpul să te ridici și să iei o decizie. Dacă nu ești văzut cu ochi buni la locul de muncă ar trebui să vorbești cu superiorii pentru a lămuri situația.

Rac

Nu ai o stare prea bună și lucrurile nu vor merge așa cum trebuie. Cel mai bine este să te detașezi puțin! Ieși la o plimbare, închide telefonul și fii tu cu tine pentru câteva momente. Te va ajuta să vezi lucrurle diferite.

Horoscop 15 decembrie 2020 Leu

Iei prea mult în seamă ceea ce spune lume și ai numai de pierdut. Nu uita că lumea nu își poate decide viața și nu știe prin ce treci tu zi de zi, așa că nu are nicio importanță ce spun ceilalți! Fii mai relaxat

Fecioară

Ai o zi de foc pentru că trebuie să fii trup și suflet lângă o persoană apropiată care are probleme. Te consumi foarte mult și nu reușești să te concentrezi și la problemele tale. Încearcă să fii mai cerebral.

Balanță

Astăzi dai numei peste oameni arțăgoși, care au mare chef de ceartă. Tu te simți prins la mijloc și nu înțelegi unde greșești. Cel mai bine ar fi să privești lucrurile obiectiv și să înțelegi că unele reacții ale oamenilor nu au nicio legătură cu tine.

Scorpion

Ai probleme pe plan sentimental și nu te poți gândi la nimic altceva. Nu te concentrezi nici la locul de muncă și nici când ajungi acasă. lasă totul să vină de la sine și vei primi răspunsul mult așteptat.

Săgetător

Ai senzația că toți te tratează cu mănuși, că nimeni nu spune lucrurilor pe nume și asta te încarcă foarte mult cu emoții negative. Poate ar fi cazul să nu te mai gândești la ce vor să spună ceilalți și pur și simplu să iei lucrurile ca atare. Te vei simți mult mai bine!

Horoscop 15 decembrie Capricorn

Toate îți merg ca pe roate astăzi și nu ai de ce să îți faci griji. Vei reuși să faci chiar mai multe decât ți-ai propus și chiar dacă ai impresia că te așteaptă o zi grea vei vedea că totul va fi nesperat de bine!

Vărsător

Cei din jur îți apreciază foarte mult sfaturile și îți iau părerile în considerare iar asta îți dă multă încredere în tine. Ai grijă totuși să nu cazi în cealaltă extremă!

Pești

Ești foarte suspicios și asta îți va cauza probleme mari. Crezi că lumea vorbește despre tine și complotează împotriva ta, însă lucrurile nu stau deloc așa. Încearcă să te detașezi de aceste gânduri nocive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top