Connect with us
Horoscop 16 aprilie 2021. Morala zilei pentru zodii: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face

Zilnic

Horoscop 16 aprilie 2021. Morala zilei pentru zodii: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face

Horoscop 16 aprilie 2021 – morala zilei pentru zodii: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Mai mult decât sugestivă, această expresie ar trebui să te facă să gândești de două ori înainte de a spune ceva sau de a acționa în vreun fel.

Horoscop vineri, 16 aprilie 2021

Morala acestei zile pentru zodii face trimitere la ideea de altruism, de omenie și de bunătate. Iubește-te, fii bun cu tine, dar nu te pune pe un piedestal și nu-i tratat pe ceilalți cu inferioritate. Fii conștient că moneda are întotdeauna două fețe și că ți se va întoarce răul pe care-l faci, tocmai când îți va fi lumea mai dragă.

Zodia Berbec

Dacă ai gândi de două ori înainte să spui ceva, tare bine ți-ar mai fi. Ai niște replici extrem de tăioase care nu fac altceva decât să-i îndepărteze pe oameni de tine.

Zodia Taur

Când te comporți urât ai impresia că imediat poți șterge totul cu buretele și că fapta ta se va prescrie în Univers. Ei bine, tot ce faci – bun sau rău, se întoarce mai devreme la tine/împotriva ta, după caz.

Zodia Gemeni

Unul bun și unul mai puțin bun. Gemenii nu vor ajunge niciodată în echilibru pentru că fiecare e cu felul său de a fi. Unul te bibilește ca pe un ou, să nu cumva să te spargi, iar celălalt te lovește din vorbe când îți e lumea mai dragă.

Horoscopul nervilor

Zodia Rac

Racii știu că nu tot ce zboară se mănâncă și în general sunt atenți la modul în care se raportează la cei din jur. Ferice de ei, să nu-și piardă obiceiul!

Zodia Leu

Nativii zodiei Lei par, uneori, în stare să calce pe cadavre. Fac ce vor, când vor, cum vor și foarte rar au procese de conștiință.

Zodia Fecioară

Spre deosebire de cei mai mulți dintre nativi, Fecioarele gândesc de 3 ori înainte să deschidă gura să spună ceva, și de încă 3 ori înainte să acționeze. Când supără pe cineva le pare rău și încearcă imediat să repare relația.

Zodia Balanță

Balanțele sunt un fel de lasă-mă să te las. Nu se implică în discuții tensionate, mai mai că nu s-ar implica în nicio discuție.

Zodia Scorpion

Scorpionii au tendința să facă greșeli considerând că nu sunt mari, ori că dacă le țin ascunse, nici nu afectează pe cineva. Ei bine, mare sau mică, o greșeală este o greșeală și ce e mai constructiv într-o relație decât comunicarea/sinceritatea?

Zodia Săgetător

Când se supără, Săgetătorii se închid în ei ca într-o carapace și nu vor sub nicio formă să comunice. Îngreunează astfel situația persoanei de lângă, care încearcă cumva să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Zodia Capricorn

Capricornii obișnuiesc mereu și la ceilalți, sunt destul de empatici și încearcă să se comporte exact așa cum le place lor ca cei din jur să procedeze.

Zodia Vărsător

Vărăstorii au tendința să creadă că totul li se cuvine și uneori aruncă cuvinte grele pe care aproape niciodată nu le regretă, ori dacă le regretă, nu recunosc nici în ruptul capului.

Zodia Pești

Peștii sunt destul de libertini în gândire și în reacții. Nu le place starea de tensiune și fac tot ce se poate să trăiască în armonie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top