Connect with us
Horoscop 29 decembrie 2020. Zodia care primește astăzi o sumă mare de bani

Zilnic

Horoscop 29 decembrie 2020. Zodia care primește astăzi o sumă mare de bani

Horoscop 29 decembrie 2020. Este o zi numai bună de primit bani, mai ales pentru zodia Săgetător. Ceva va apărea de unde te aștepți mai puțin. Va fi o sumă semnificativă de bani, care va prinde extrem de bine acum, la final de 2020 și început de 2021. Aflați aici ce rezervă astrele zodiilor în ziua de marți, 29 decembrie.

Horoscop 29 decembrie 2020

Berbec

Ziua buna se cunoaște de dimineață, mai ales când începe cu spor și chef de treabă. Puneți la punct ultimele detalii înainte de petrecerea de sfârșit de an.

Taur

Nativii zodiei Taur se bucură de o veste extraordinară pe plan profesional. Ceva bun ce trebuie neapărat să fie acceptat și fructificat, chiar dacă îi va scoate din zona de confort.

Gemeni

Pentru Gemeni e o zi bună din punct de vedere al afacerilor. Dacă sunteți în negocieri, este bine să fiți deschis și să jucați cu toate cărțile pe masă.

Rac

Racii primesc o vizită neașteptată și prea puțin agreată, dar nu prea au de ales. Trebuie să fie ospitalieri și prietenoși ca să nu lase o impresie proastă.

Leu

Nativii zodiei Leu încă se refac după zilele libere prilejuite de Crăciun. Au petrecut, iar revenirea la muncă nu le-a făcut deloc bine. Din fericire, alte câteva zile libere se zăresc la orizont.

Fecioară

Pentru Fecioare este o zi normală, fără evenimente deosebite. Nativii acestei zodii sunt foarte organizați și vor avea grijă să bifeze tot ce și-au propus până la finalul anului.

Horoscop 28 decembrie 2020

Balanță

Balanțele se mută în casă nouă. În sfârșit, se întâmplă! Gata cu așteptarea, să înceapă un nou capitol!

Scorpion

Scorpionii au chef și energie pentru job, deși anul se apropie de final și mulți dintre nativi sunt cu gândul la petrecerea de Revelion.

Săgetător

O sumă mare de bani va ajunge în posesia Săgetătorilor și va veni ca o gură mare de oxigen acum, la final de 2020 și început de 2021. Lucruri bune se zăresc la orizont pentru nativii acestei zodii. Fiți încrezători!

Capricorn

Capricornii au chef de ceartă, dar din fericire, cei din jurul lor au grijă să îi tempereze înainte de a izbucni un scandal în toată regula.

Vărsător

Nativii acestei zodii întâmpină probleme de comunicare în cuplu. Dacă nu vor renunța la orgoliu, nimic bun nu se va întâmpla în relația lor.

Pești

Peștii și-au încheiat socotelile cu 2020 și așteaptă încrezători și visători noul an pentru care au multe planuri.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top