Connect with us
Horoscop 30 martie 2021 - previziuni zilnice pentru zodii

Zilnic

Horoscop 30 martie 2021 – previziuni zilnice pentru zodii

Aceasta este predicția horoscopului după semnul zodiacal pentru ziua de marți, 30 martie 2021. Verifică-ți zodia aici.

Ce îți pregătesc astrele pentru ziua de marți și cum se va manifesta influența stelelor asupra ta, află în continuare!

Horoscop 30 martie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile

Berbec

Spune-i partenerei tale că o iubești și nu lăsa cuvintele să-ți iasă pe gură din cauza unui soi de modestie nerecomandată, pentru că este bine să spui cu voce tare ceea ce simți și că nu este foarte tipic pentru zodia ta. După ce ai spus-o te vei simți mai bine.

Taur

Nu ar trebui să te mai gândești la o problemă de avalanșă pentru că acum trebuie să-ți asculți corpul și să-i acorzi atenție. S-ar putea să vă fie teamă să mergeți la medic, dar cu cât o veți face mai repede, cu atât mai repede veți rezolva o problemă care ține mai mult de prevenție decât de orice altceva. Nu vă faceți griji.

Gemeni

Să te întristezi nu este nimic care să nu se întâmple tuturor din când în când și ar trebui să îți permiți acest lucru dacă așa te simți astăzi. Ai motivele tale și de aceea nimeni nu te va învinovăți. Dar este la fel de adevărat că ar trebui să încerci să îți distragi puțin atenția.

Rac

Chiar dacă este vacanță, vei fi conștient de o problemă profesională pentru că s-ar putea să fii nevoit să lucrezi din motive independente de voința ta și asta nu te va atrage prea mult, dar nici nu vei putea refuza. Cineva vă ajută în casă, mai ales dacă sunt copii prin preajmă.

Leu

Eliberați tensiunile cu niște exerciții fizice sau cu o plimbare în compania unei persoane care vă place și cu care împărtășiți anumite lumi intelectuale sau anumite hobby-uri care vă relaxează foarte mult. Va fi cel mai bun mod de a-ți pune ordine în gânduri, renunțând la cele mai negative.

Fecioară

Dacă credeți că nu este important să vă amintiți de cineva de ziua lui de naștere, vă înșelați, așa că astăzi s-ar putea ca cineva să-și amintească de el și să vi-l arunce în față. Adevărul este că aceste detalii nu trebuie uitate, mai ales în cazul persoanelor care se poartă bine cu tine.

Vezi și: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie pentru toate zodiile

Balanță

Grija dinainte este ceva ce nu ți se potrivește, așa că lasă ziua să treacă cât mai calm și nu te întreba ce se va întâmpla dacă ți s-a încredințat un nou job sau începi o muncă pe care nu o cunoști. O să le rezolvați voi.

Scorpion

Nu reproșa nimic și nu da o părere negativă dacă cineva te invită la masă și mai ales dacă este din partea socrilor, deoarece orice comentariu puțin deplasat ar putea să te simți prost și să facă din această zi un moment neplăcut.

Săgetător

Rețelele de socializare te vor ține foarte atent astăzi, pentru că urmărești o conversație sau un comentariu al cuiva care te interesează foarte mult. Nu te simți prost dacă nu asculți ceea ce crezi că meriți și încearcă să nu pierzi prea mult timp cu toate acestea.

Capricorn

Anumite temeri care nu sunt deloc reale te vor cuprinde. Dacă sunt legate de sănătate, cel mai bine este să nu te obsedeze și să ignori păcălelile sau informațiile de pe rețelele de socializare sau de pe internet puțin contrastate. Nu totul este adevărat.

Vărsător

N-ar strica să clarifici un pic mai mult ceea ce îți dorești în domeniul afectiv, pentru că te lași purtat de situații care în fond nu sunt ceea ce îți dorești. Ai curaj și înfruntă-le, iar dacă nimeni nu te împlinește cu adevărat, poți găsi o singurătate foarte creativă.

Pești

Astăzi va fi o zi foarte satisfăcătoare pentru tine și primești iubire și mult sprijin din partea cuiva din familie. Nu sta acasă și întâlnește-te cu acei membri ai familiei pe care chiar ai nevoie să îi ai alături de tine. Totul va funcționa foarte bine.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top