Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021. Care sunt zodiile cu protecție divină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie pentru toate zodiile

Astrologul Minerva a realizat horoscopul săptămânal pentru toate zodiile. În continuare poți afla informații pentru perioada 29 martie – 4 aprilie, în funcție de zodia ta!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie pentru toate zodiile

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Creșterea situației financiare ar putea duce la schimbări în gospodărie. Ai putea alege să redecorezi sau să cumperi mobilier nou sau să te muți într-un loc mai bun. Un membru al familiei s-ar putea muta. Deși pare ilogic, schimbările din jurul tău reflectă transformările care au loc în interiorul tău. Nu lăsa frica sau inerția să te împiedice. Lasă-te dus de val.

Există o intensitate emoțională în tine astăzi se zvârcolește pentru a găsi o ieșire. Posibil să aibă loc izbucniri bruște, așa că ai grijă să te stăpânești.

Înconjoară-te cu prieteni care îți pot susține sentimentele. Nu fi lipicios însă. Caută prieteni care tiu să asculte atent, nu să fie cârje permanente. Este posibil să simtă aceeași tensiune puternică și nu au nevoie de o povară suplimentară.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. O săptămână grea

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Transformarea interioară face probabil o mare diferență în felul cum comunici. Relațiile tale s-ar putea îmbunătăți, deoarece ești mai deschis și mai sincer fără a fi prea contondent. Se pare că ai o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați ție. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor prieteni vechi, în urmă. Nu te lupta cu ei.

Săptămâna aceasta poți avea niște urcușuri și coborâșuri emoționale nebune. Se pare că există un nor intens care se scurge în fiecare parte a săptămânii. Nu încerca să păcălești oamenii. Vor vedea chiar prin tine. Explozii de energie pozitivă vor ieși de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopul tău important. Încercați să nu te împotmolești în greutățile săptămâni, încât să nu reușești să observi oportunitățile care apar.

Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni, marți, creând o posibilă tensiune în cercul tău social. Dacă sari direct la concluzii și lași emoțiile să înlocuiască rațiunea, ai putea strica prietenii importante și chiar imaginea de sine. Stai calm.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Urmează trei zile surprinzătoare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Gemeni. Un entuziasm sporit pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Ai putea chiar decide să îți schimbi cariera pentru a te consacra pe deplin la ceea ce ai descoperit că iubești cel mai mult. Sănătatea fizică, emoțională și spirituală ar trebui să fie foarte bună acum. Calitatea vieții probabil se va îmbunătăți. Lasă-te dus de val.

Săptămâna va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune.

Dacă vrei să mergi mai departe săptămâna aceasta, este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi. Mercur face un pătrat cu Marte, creând situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți lumii. Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Taur. Urmează trei zile surprinzătoare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Există o tendință mai mare de a încălca regulile săptămâna aceasta și să intri într-un tărâm nou – o nouă mentalitate sau mod de viață. Astăzi, această tendință se concentrează, deoarece izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta vrea într-un fel, în timp ce creierul tău vrea altfel. Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte.

Pe urmă decizii, după decizii săptămâna aceasta. În timp ce s-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegerea dacă a fost corectă sau nu. Ai putea să faci deloc alegeri când Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni. Acest aspect creează conflicte între ceea ce dorește inima și ceea ce este o alegere „sigură”.

Cu toate acestea, vei avea încredere atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în sectorul carierei, permițându-ți să te ocupi de anumite treburi pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o pauză la serviciu, ia-ți o zi liberă, dacă este posibil.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Rac. Urmează zile fabuloase

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. Fă-ți o ceașcă reconfortantă de ceai, apoi fă un duș fierbinte sau o baie cu spumă. Pe scurt, răsfață-te. Poate că fără să vrei le crești tensiunea oamenilor din jurul tău. Fii conștient de acest lucru și fă-ți o notă mentală pentru a îndepărta gunoiul pe care alții îl aruncă asupra ta. Ești un individ sensibil.

Dacă cineva încearcă să te critice, nu-ți fie teamă să aperi. Alți oameni nu se vor teme să-și spună părerea deci nici tu nu ar trebui. S-ar putea să simți că cineva te împinge de la spate. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt.

Mercur face un pătrat cu Marte. Comunicarea greșită în cercul tău social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Leu. O săptămână de coșmar

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Posibil ca oamenii să fie puțin supărați pe unele dintre acțiunile sau cuvintele tale recente. Remarca neobișnuită pe care ai făcut-o acum câteva săptămâni te ajunge din urmă. Ceea ce ai putea considera că o luptă prietenoasă și plină de suflet poate afecta efectiv emoțiile sensibile ale cuiva, mai ales săptămâna aceasta. Gândește înainte de a vorbi. S-ar putea ca alții să nu aibă o vanitate la fel de dură pe cât vor să creadă și să arate.

Apropie-te de cineva nou și pune umărul la o cauză mai mare decât propria ta avansare. Aliază-te cu oamenii oferind sprijin în loc să-l ceri. Dă mai mult de la tine și vei descoperi că pe termen lung vei primi mult mai mult decât ai fi cerut vreodată. Fii generos cu cei din jurul tău și găsește obiective colective care vor aduce beneficii tuturor.

Iubirea și munca se luptă și îți atrage atenția când Mercur face pătrat cu Marte. Nu lăsa ca visele tale sau gândurile despre partener să te distragă la muncă. Ar putea duce la unele consecințe grave. Fii atent la viața profesională și iubește viața cât mai clar posibil.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Fecioară. Câteva zile de pomină

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. Există o cantitate extraordinară de energie săptămâna aceasta care așteaptă să fie dezlănțuită. Știi în ce te bagi înainte de fluierul de deschidere a arbitrului. Efectele acțiunilor tale se vor repeta pentru o perioadă de timp. Acestea fiind spuse, continuă să cauți soluții. Poate că există o problemă care nu mai poate fi ignorată.

Atitudinea unora față de tine s-ar putea schimbe. Este posibil să nu fii sigur ce înseamnă acest lucru. Te schimbi, iar unora dintre prieteni le place ceea ce devii, alții se pot simți mai puțin confortabil. Nu poți opri ce se întâmplă. Va fi un proces pozitiv, pe termen lung. Poate fi dificil acum. Fii cu prietenii tăi și cu tine însuți.

Dacă te simți plictisit sau blocat într-o rutină din viața ta de zi cu zi sau dacă te simți lipsit de trsnsparență, atunci ar putea fi de vină Mercur, stăpânul comunicării, care face un pătrat cu energicul și dinamicul Marte, și creează sentimentul de incertitudine. Dacă simți că ești blocat, întreabă-te ce anume pune piedică.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Balanță. O veste bună vine miercuri

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Este o săptămână de noi începuturi. Poți începe un nou ciclu de emoții și înțelegere care te ajută să dezvolți calitatea și profunzimea relațiilor tale. Reține că toate nivelurile relațiilor tale vor fi afectate într-un fel. Fă-ți timp pentru a lua în considerare faptul că ești la linia de start. Concentrează-te și aliniază-te cu obiectivele tale dar și cu oamenii care te pot ajuta să le atingi.

O serie de posibilități profesionale și personale diferite și neașteptate s-ar putea să te facă un pic confuz cu privire la calea pe care dorești să mergi. S-ar putea să te confrunți cu o alegere de un anumit fel, dar nu ești foarte sigur de direcția pe care vrei să o iei. Nu te grăbi. Nu este necesar să faci totul într-o zi. Așteptă câteva zile, ia în considerare opțiunile tale și apoi ia decizia.

Lucrezi la propria îmbunătățire atunci când Soarele face conjuncție cu Venus în Berbec. Această conjuncție te încurajează să investești într-o rutină pentru propria îngrijire. Pune-te pe primul loc.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Scorpion. Câteva zile dificile

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Nu mai sta pe proiecte și rutine vechi, bazate pe situații care au expirat demult. Reține schimbările care au avut loc în jurul tău și ajustează-ți planurile. Este un moment bun pentru a examina sincer situația. A fi agresiv în abordarea pentru îmbunătățirea lucrurlui și schimbare înseamnă să renunți la ceea ce nu îți mai servește. Mergi înainte cu curaj în loc să eziți.

S-ar putea să te confrunți cu o alegere. Te-ai putea gândi chiar la o mutare pentru a avansa în carieră, dar ai putea fi confuz cu privire la opțiunile pe care le ai. Putem vorbi de mai multe opțiuni. Sigur, contribuția membrilor familiei nu te va ajuta prea mult, în acest moment. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te serios la ceea ce vrei să faci.

Săptămâna începe cu o notă stresantă, când Mercur din Pești face pătrat cu Marte din Gemeni, creând un conflict între familia ta și cea a partenerei/ului ta/tău. Deși s-ar putea să simți că îți este imposibil să nu iei parte la el, încerci să faci tot posibilul și să echilibrezi ambele părți pentru a construi un pod pentru mai târziu.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Săgetător. Ce zile bune urmează!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. O problemă intelectuală se poate face confuz, iar citirea și cercetarea dezvăluie informații contradictorii. S-ar putea să auzi și niște lucruri care nu sunt chiar corecte. Nu este ziua în care să crezi tot ce citești sau auzi sau să încerci să înțelegi tot ceea ce te face confuz.

Mintea ta este puternică și concentrată astăzi. Drept urmare, probabil că te simți bine, din punct de vedere fizic.

Înțelegerile bruște ar putea aduce recunoaștere, fără a menționa respectul cuiva important pentru tine. Nivelul intuiției este ridicat și bun să te servească acum, în special în ceea ce privește munca și sănătatea.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Joi apare o schimbare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Vărsător. Mintea ta ar putea fi confuză cu privire la bani. Acest lucru nu înseamnă neapărat că finanțele tale sunt cu susul în jos. Ai putea să te confrunți cu situații necunoscute în ceea ce privește viitorul tău financiar și, prin urmare, este posibil să nu fii în măsură să iei niciun fel de decizie. Simți că nu trebuie să o faci acum. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile până când ești puțin mai concentrat pentru a lua în considerare opțiunile.

Așteptă-te să petreci o mare parte din săptămână, singur. Informațiile obținute din cărți sau videoclipuri, care implică poate istorie, filozofie sau religie, te pot inspira să privești mai profund un subiect și să îl transformi în propriul avantaj. Ai putea decide să faci o călătorie când se va termina cu restricțiile sau să te întoarci la facultate. Există, de asemenea, șansa de fi inspirat să scrii sau să îți exprimi altfel ideile și sentimentele.

Fii atent la cheltuieli atunci când Mercur face pătrat cu Marte. Este posibil să fii de acord cu planurile, dar după ce îți verifici contul bancar, este posibil să nu ai suficienți bani pentru a ți-l permite. Lasă bugetul intact și caută modalități mai ieftine de a face ce îți place.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Capricorn. Joi apare o schimbare

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. O relație care s-ar putea să se fi format recent s-ar putea să te aducă săptămâna aceasta, într-o stare de așteptare. S-ar putea să nu fii sigur în ce mod dorești să se dezvolte această nouă implicare. Nu te gândi prea mult la asta, deoarece lucrurile probabil nu vor deveni clare săptămâna asta.

Unele vise ciudate ți-ar putea stimula imaginația și poți începe noi căi de explorare. S-ar putea să te joci la un moment de-a detectivul. Ceea ce cauți probabil este în mintea ta. Nu te mira dacă afli lucruri noi despre tine de care nu ai fost conștient înainte. De asemenea, ai putea simți că îți sporesc facultățile psihice.
O primă impresie proastă poate duce la o oarecare stânjeneală pe drum, atunci când Mercur face pătrat cu Marte, marți. Comunicarea greșită, cu cineva nou, ar putea duce la formarea unei păreri greșite despre tine.

Conjuncția Soae – Venus are loc în Berbec. Dacă vrei ca orice tip de relație să aibă succes, investește în relația pe care o ai cu tine însuți/însăți. Cunoaște-ți valoarea și nu lăsa pe nimeni să încerce să o submineze.

Citește integral: Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Pești. Vin zile grele

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top