Connect with us
Horoscop 9 februarie 2020

Zilnic

Horoscop 9 februarie 2020 Gemenii sunt nevoiți să facă compromisuri

Horoscop 8 februarie 2020 – Berbec

O zi de linişte, în care să nu te gândeşti la nimic din ceea ce a rămas neterminat, poate chiar din tot anul care a trecut, ţi-ar face bine. Ba mai mult, detaşat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cât de descurcăreţ ai fost, câte ştii să faci, deci poţi spune, cu bucurie, că munca ta este plină de satisfacţii. Nu contează cât de mult ai muncit, cât de mari au fost eforturile ca să ajungi aici, ci doar senzaţia de împlinire care te învăluie acum, la final. Se poate spune că răsare soarele şi pe strada ta, deci simte-te bine!

Horoscop 8 februarie 2020 – Taur

De unde nici nu te aştepţi, se iveşte azi o soluţie salvatoare care readuce totul la normal într-o problemă de la care nu mai sperai nimic bun. Iată o dovadă nouă că niciodată nu trebuie să îţi iei gândul de la anumite planuri, doar pentru că o perioadă lungă nu se mai întâmplă nimic, pentru că surprizele pot apărea chiar şi din cele mai ciudate direcţii. Acum poţi pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi să te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

Horoscop 8 februarie 2020 – Gemeni

Uneori eşti nevoit să mai faci şi compromisuri pentru a face lucrurile să meargă mai departe. Eşti în faţa unui sacrificiu care merită făcut, îl poţi face, ca atare nu te mai gândi că ţi-ai călca pe orgoliu cu această ocazie! Când vei vedea ce bine se aşează lucrurile după aceea, te vei felicita singur că ai făcut asta, fără să te mai gândeşti la preţul plătit. Oricine plăteşte un tribut cât de mic pentru succesele pe care le obţine, deci acceptă şi tu, fără regrete!

Horoscop 8 februarie 2020 – Rac

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii tui cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare! Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

Horoscop 8 februarie 2020 – Leu

Eşti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privinţa banilor, dar noroc că eşti alături de el pentru a-l ajuta să treacă peste acest impas. Eşti omul care ştie ce înseamnă să evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui în pielea celuilalt şi îţi dai seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajuţi cum poţi: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care îţi este ţie la îndemână, pentru că vrei cu adevărat să nu sufere.

Horoscop 8 februarie 2020 – Fecioară

Faci o analiză la rece a resurselor financiare de care dispui şi rezultatul nu prea e vesel. Discuţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poţi baza, pentru că nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare eşti tu. Găseşti tu o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban, arătând o imensă compasiune faţă de nevoile şi lipsurile celui de lângă tine. Ba eşti deschis la gesturi caritabile chiar din puţinul pe care-l ai.

Horoscop 8 februarie 2020 – Balanță

Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.

Horoscop 8 februarie 2020 – Scorpion

Discuţiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incertă. Fiecare îşi asumă anumite responsabilităţi pe care ţi le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evoluează bine spre ceea ce îşi doreşte fiecare. Aveţi interese similare şi vă uniţi forţele în acelaşi sens. Te poţi baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru că nu vor rămâne doar cuvinte aruncate în vânt, ci fapte concrete. E o plăcere să lucrezi alături de ei, pentru că-i vezi la fel de serios implicaţi în scopul comun pe care vi l-aţi ales.

Horoscop 8 februarie 2020 – Săgetător

Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut şi tu foarte mult de suferit. Poate intuiţia ţi-a atras atenţia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea ta şi te-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urma credulităţii tale. Acum te trezeşti la realitate şi iei măsuri, dar eşti dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciuna celuilalt.

Horoscop 8 februarie 2020 – Capricorn

Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi tu asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave, ca atare cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bomba!

Horoscop 8 februarie 2020 – Vărsător

Răbdarea ta are şi ea o limită, deci nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aştepţi, pentru că e un proiect care se clădeşte greu, tu eşti gata să pui punctul final, ca să te poţi elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot baţi pasul pe loc.

Horoscop 8 februarie 2020 – Pești

Nu eşti în cea mai bună formă, pentru că s-au adunat mai multe motive de supărare în acelaşi timp şi, impresionabil cum eşti, e şi normal să fii afectat de ele. Parcă peste tot auzi doar veşti proaste, nimic nu-ţi convine, eşti mai tot timpul bosumflat, dar dacă ai lupta un pic cu această stare negativă, ai începe să vezi că ţi se oferă în schimb suficiente alte motive să zâmbeşti. Chiar dacă ceea ce are această zi de oferit nu corespunde aşteptărilor tale, tot va apărea ceva în compensaţie care ar merita primit cu braţele deschise, dar ce să-i faci dacă tu eşti în această pasă proastă?

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top