Connect with us
Horoscop zilnic 09 iunie 2020, realizat de Nicoleta Svârlefus

Zilnic

Horoscop 9 iunie 2020 Nicoleta Svârlefus, capricornii se luptă cu bugetul

Astrologul Nicoleta Svârlefus prezintă horoscop zilnic pentru marți 9 iunie. Lucrurile pe care le-am tot amânat se cer rezolvat. Gemenii fac ceva diferit, Racii pleacă în vacanță, Leii gândesc mai limpede, Fecioarele au probleme cu sănătatea. Balanțele au nevoie de o relansare. Scorpionnii dezbat subiecte, Săgetătorii nu sunt pregătiți pentru o nouă relație. Capricornii se instruiesc / școlesc. Vărsătorii se incadreaza dificil în buget. Berbecii vor să lucreze de casa. Taurii au nevoie de un supliment salarial.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Berbec

Probabil ca ti-e gandul la distractie si iti faci planuri de vacanta impreuna cu niste prieteni apropiati. Asta iti distrage atentia de la munca astazi si este posibil sa treci pe langa o oportunitate de castig. Pe de alta parte, s-ar putea ca planurile tale sa necesite destul de multi bani pentru a fi indeplinite, asa ca nu uita care-ti sunt prioritatile. Unele cheltuieli si investitii ar putea fi regretate.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020Taur

Poate fi o zi tensionata sub aspectul carierei, de fapt a statutului profesional, de care nu esti foarte incantat. Exista o discrepanta intre locul in care te vezi tu si locul in care esti de fapt, sau intre ceea ce astepti sa primesti si ceea ce primesti de fapt, ca recunoastere, apreciere, bani, faima. Este un moment favorabil repozitionarii in plan profesional, schimbarii viziunii si modului de actiune. Totul este sa renunti la teama de schimbare si sa-ti urmezi inima.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Gemeni

Ti-ar placea sa pleci intr-o excursie sau sa aduci ceva nou in viata ta, care sa te bucure, sa te ajute sa cresti si sa evoluezi sau sa iti aduce un plus de popularitate. Numai ca acum ai sentimentul unui blocaj, ca si cand pentru orice dorinta a ta exista limite si obstacole. Lucrurile nu stau chiar asa, iar daca ai fi mai receptiv la sfaturile celor din jur sau ai cere sprijinul unei persoane care se afla chiar langa tine, ai putea depasi mai usor si mai repede aceasta stare.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Rac

Astazi te preocupa siguranta materiala, ceea ce nu e nimic nou pentru tine. Dar poate ca acesta este motivul pentru care esti tentat sa refuzi sa ajuti un prieten cu bani, de teama ca ai putea ramane fara suficiente resurse. Pe de alta parte, nu este exclus sa apara un conflict de interese intre tine si un prieten, avand ca subiect impartirea unui castig sau inapoierea unui imprumut. In concluzie, astazi tii la banii tai, lupti pentru conservarea resurselor tale, practic iti aperi siguranta.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Leu

Este posibil ca astazi sa ai senzatia constrangerii si limitarii la locul de munca. Probabil ca ti se impun tot felul de reguli stricte sau atmosfera este de asa natura, incat nu te simti liber si nu ai suficient spatiu de manifestare. Asta te face sa fii impulsiv si chiar sa te revolti, daca sefii sau colaboratorii exagereaza cu atitudinea autoritara. Spre seara, lucrurile se detensioneaza si te poti simti in sfarsit in largul tau, in compania prietenilor.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Fecioara

O zi care te solicita foarte mult la locul de munca. Poate si pentru ca apar schimbari care-ti dau programul peste cap, dar si din cauza ca intampini destule piedici in demersurile pe care le faci. Se pare ca abia dupa-amiaza, atmosfera se detensioneaza, lucrurile se deblocheaza, iar tu poti sa-ti vezi linistit de planurile facute. Toate acestea, cu ajutorul unei persoane cu functie, care intervine pentru tine sau doar te sprijina cu o informatie sau un sfat.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Balanta

Esti invitat sa faci dovada echilibrului si cumpatarii, sa gasesti o cale de mijloc intre ceea ce-ti doresti tu si ceea ce-si doreste partenerul, intre cum vezi tu o investitie si cum o vede cel de langa tine. Este necesar ca inainte sa te arunci in cheltuieli destinate capriciilor, sa vezi daca nu cumva prejudiciezi bugetul familiei. Altfel, risti sa intri in conflict cu partenerul. Totusi, dupa-amiaza aduce ceva mai multa intelepciune, asa ca ai capacitatea de a restabili armonia in mediul familial.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Scorpion

Este posibil ca partenerul de viata sau un colaborator sa nu vina in intampinarea dorintelor tale si chiar sa te simti un pic neglijat sau fortat de imprejurari, sa te conformezi unor planuri si sa te implici in activitati, pe care nu le agreezi. Probabil ca ai nevoie de mai multa libertate si de mai mult curaj sa o ceri, dar nu cu duritate, ci cu diplomatie.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Sagetator

Desi ti-ai dori sa fii oriunde in alta parte decat la munca, nu prea ai cum sa te sustragi de la sarcinile pe care le ai de indeplinit si nici sa le pasezi altora. In acest context, e mai bine sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, chiar daca tendinta este sa te gandesti la o excursie pe care ti-o doresti atat de mult si de care, fie vorba intre noi, chiar ai nevoie. Dupa-amiaza este frumoasa si chiar s-ar putea sa ai parte de experiente neasteptate care te bucura.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Capricorn

Astazi ai foarte multa creativitate si tot felul de fantezii. Ai vrea sa petreci aceasta zi impreuna cu persoana iubita sau pur si si simplu sa faci doar ce-ti place si sa te poti exprima liber in orice circumstanta. Numai ca, fie bugetul nu-ti permite sa iti faci pe plac, fie ai niste responsabilitati urgente pe care trebuie sa ti le asumi. Insa, cel mai probabil se va crea contextul favorabil satisfacerii unor placeri personale.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Varsator

Modul in care te exprimi astazi, intentiile, dorintele si actiunile tale, vin in contradictie cu asteptarile familiei. De regula iti place sa fii liber si independent, iar astazi se accentueaza aceasta dorinta. Asa ca, ori de cate ori cineva din familie va incerca sa-ti strice programul sau va indrazni sa te descurajeze in privinta unei alegeri, probabil ca vei riposta destul de dur. Din fericire, tensiunile se sting destul de usor si repede.

Horoscop zilnic 09 iunie 2020 Pesti

Luna in Varsator are o influenta puternica asupra psihicului tau si mai putin asupra evenimentelor. Este posibil ca astazi sa fii mai melancolic si visator. Ai nevoie de liniste si ai tendinta sa te desprinzi cumva de realitate, visand la niste obiective intangibile. Dupa-amiaza, ti-ar prinde bine sa petreci mai mult timp in familie, alaturi de oamenii dragi din viata ta. Asta te face sa te simti protejat si in siguranta.

Via Livetext.ro

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top