Connect with us

Zilnic

Horoscop luni 17 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus – Ziua în care porțile sunt deschise

Nicoleta Svârlefus a realizat horoscopul de luni 17 iunie 2019. Prima zi din mijlocul lunii iunie începe cu mici tensiuni, nu neaparat certuri, dar zodiile vor fi provocate la răbdare.

Horoscopul zilei de 17 iunie mai arată că o parte din nativi trebuie să fie foarte prudenți și tactici. Pe de altă parte două dintre cele douăsprezece semne au parte de uși deschise, acolo unde nu s-ar fi așteptat.

Horoscop zilnic – Berbec

Ziua debutează cu aspect referitoare la relațiile cu strainatatea. S-ar putea sa afli vesti de la cineva aflat departe de tara sau te poti ocupa cu succes de aspectele necesare unei calatorii.

La serviciu, un sef iti poate face reprosuri. Fii prudent, orienteaza-ti eforturile catre ce ai de facut si explica-te in cuvinte putine, dar esentiale. Spre sfarsitul zilei, retrage-te in mijlocul familiei.

Horoscop zilnic – Taur

In prima parte a zilei sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Pe de altă parte, se vor evidenția și aspecte referitoare la moșteneri și partaje.

În a doua parte a zilei se poate pune problema unei calatorii in strainatate sau de a te inscrie la un curs de lunga durata. La finalul zilei, delecteaza-ti sufletul cu un film bun sau cu o plimbare in aer liber.

Horoscop zilnic – Gemeni

Inceputul saptamanii iti aduce in prim-plan relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. S-ar putea sa fii nemultumit de unii colaboratori sau de stadiul in care se afla un proiect.

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Porți deschise, trebuie doar să le vezi

Horoscopul de luni 17 iunie realizat de Nicoleta Svârlefus. Porți deschise, doar trebuie văzute

Horoscopul de luni 17 iunie realizat de Nicoleta Svârlefus. Porți deschise, doar trebuie văzute

Probabil ca banii sunt pricina, dar si modul in care cei implicati isi fac treaba. Bine ar fi sa ai in vedere achitarea datoriilor. Spre finalul zilei, detaseaza-te de forfota cotidiana si mediteaza intr-un loc sfant.

Horoscop zilnic – Rac

Ziua incepe cu treburile de la serviciu. Iti propui sa rezolvi multe si marunte, dar spor si chef nu prea ai. Atentie ca organismul este destul de obosit, recomandabil fiind sa-ți dozezi eforturile si sa te ocupi doar de treburile de rutina.

Partenerul de viata te poate provoca la un dialog aprins sau colaboratorii din cadrul unui proiect in care esti implicat iti pot solicita ajutorul.

Horoscop zilnic – Leu

La inceputul zilei esti vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea controlează-ți reacțiile. La serviciu se intrezareste mult de lucru si relatiile colegiale sunt tensionate.

Imposibil să ratezi

Concentrează-ți eforturile pe ce ai de facut si evita provocarile altora. Fii prudent in privinta sanatatii. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Horoscop zilnic – Fecioară

Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt tema primei părți a zilei. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme.

Relatia cu persoana iubita sau cu copiii este tensionata si bine ar fi sa-i acorzi atentie. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte. Pentru sfarsitul zilei, aduna-i pe cei dragi la o petrecere surpriza.

Horoscop zilnic 17 iunie 2019 – Balanță

Daca in prima jumatate a zilei esti mai mult pe drumuri, in a doua vei sta mai mult acasa. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu neamurile și cu prietenii apropiati. Este nevoie sa te implici in treburile familiei, chiar daca gandurile tale zboara in alta parte.

Nostalgia copilariei te va cuprinde spre finalul zilei. O vizita in locurile natale sau dialogul cu o ruda draga iti pot alina dorul de vremurile trecute.

Horoscop zilnic – Scorpion

In primele ore ale diminetii au succes rezolvarea unor chestiuni financiare. Tendinta de a cheltui peste masura este destul de mare, de aceea fii prudent si rezuma-te la strictul necesar. In partea a doua a zilei se intrezaresc mai multe drumuri de facut pe distante scurte.

Rudele si prietenii apropiati iti pot solicita ajutorul, asa incat rezolva-ti treburile tale, dar dă-le si lor o mana de ajutor.

Horoscop zilnic – Săgetător

Este o zi buna pentru vizite la un salon de intretinere corporala sau pentru a incepe o dieta estivală. Capitolul financiar iti poate da ceva batai de cap, dar sunt momente pasagere.

S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de de conditiile si remunerația de la un loc de munca. Starile tale de sprit fluctueaza si te pot epuiza. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.

Horoscop zilnic – Capricorn

În prima parte a zilei va persista dorința de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiza atenta a ceea ce se petrece in jurul tau si pentru a-ti trasa noi directii de viata.

Spre sfarsitul zilei te vei simti mult mai bine, reusind sa te intorci in mijlocul anturajului refacut si cu planuri noi, pe care bine ar fi sa la tii doar pentru tine. Dozează-ți eforturile și evită spațiile aglomerate!

Horoscop zilnic 17 iunie 2019 – Vărsător

O zi controversata. Esti preocupat de vestile aflate de la un prieten sau protector, dar nu sunt motive de ingrijorare. Organsimul iti poate da semne de oboseala, astfel incat, in partea a doua a zilei rezerva-ti momente de liniste si meditatie.

Unele aspecte de la serviciu te pot nemultumi. Deteaseaza-te de iuresul vietii cotidiene si orienteaza-ti gandurile doar catre sufletul tau.

Horoscop zilnic – Pești

Activitatile din domeniul profesional iti deschid saptamana. S-ar putea sa fii nevoit sa-ti explici deciziile si modul de rezolvare a sarcinilor de serviciu.

Tendinta de a exagera este la cote inalte. In a doua parte a zilei, un protector important iti poate da sfaturi bune. Chiar daca nu iti place ce auzi, ia aminte si reține totul. Momente favorabile de a dialoga cu prietenii.

Nicoleta Svârlefus a realizat horoscopul de luni 17 iunie 2019 pe site-ul său Astrocafe.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top