Connect with us
Horoscop Minerva 24 februarie 2021. Cele trei zodii care iubesc românește și sărbătoresc Dragobetele

Zilnic

Horoscop Minerva 24 februarie 2021. Cele trei zodii care iubesc românește și sărbătoresc Dragobetele

Minerva îți spune Horoscopul pentru miercuri, 24 februarie 2021. Este ziua în care se sărbătorește dragostea în stil românesc, iar zodiile au parte de tot felul de evenimente. Vezi ce îți rezervă astrele în funcție se semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Minerva 24 februarie 2021

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 are în centrul său sărbătoarea iubirii, sau Dragobetele. Cei care iubesc românește sunt plini de surprize astăzi și profită din plin de această zi pentru a-i intra în voie partenerului/partenerei. Sunt trei zodii care au așteptat mult 24 februarie, ziua în care se sărbătorește Dragobetele la români: Săgetătorii, Vărsătorii și Racii.

Zodia Berbec

Participați astăzi la o întâlnire importantă legată de locul de muncă. Nu aveți chef și nici prea multă energie, dar dacă trebuie – trebuie. Tot astăzi reluați relațiile amicale cu cei pe care i-ați avut cândva mai aproape.

Zodia Taur

Nu aveți probleme în a-i convinge pe cei apropiați să facă exact cum vreți voi. Aveți capacitatea de a influența pozitiv, iar asta nu poate fi decât o binecuvântare pentru cei care vă solicită sfatul.

Zodia Gemeni

Rudele vă ajută într-o chestiune delicată, dar dar vă cer și garanții. Spre seară sunteți invitați la o cină romantică în cinstea iubirii.

Zodia Rac

Racii sunt romantici astăzi și fac tot felul de gesturi spontane pentru persoana iubită. Ziua de 24 februarie sărbătorită cu sfințenie de acești nativi. Cei singuri își găsesc curajul și invită la cafea colega de muncă pe care o admiră de ceva vreme.

Zodia Leu

Aveți o deosebită abilitate de a aplana conflictele prin metode originale și sunteți rugat să acționați și în alte zone de interes. În altă ordine de idei, astăzi sunteți răsfățați de partenerul de viață.

Zodia Fecioară

Se anunță schimbări afective majore pentru acești nativi. La sfârșitul zilei, anulați toate activitățile neproductive și demarați altele, mult mai provocatoare și mai bune din punct de vedere familial.

Zodia Balanță

Terminați de strâns actele pentru un proces pe care îl considerați important, dar uitați că există dovezi împotriva voastră. Din fericire, reușiți să vă luați revanșa într-o manieră originală.

Obiceiuri și tradiții de Dragobete

Zodia Scorpion

Nu manifestați niciun pic de înțelegere față de cei care greșesc. La începutul zilei, activitatea voastră este susținută, iar rezultatele sunt excepționale.

Zodia Săgetător

Curge cu lapte și miere astăzi, pentru nativii zodiei Săgetător. Sunt extrem de romantici și ziua de Dragobete – 24 februarie are o mare însemnătate pentru ei.

Zodia Capricorn

Se va dovedi în această zi că „tăcerea este de aur”. Nu este bine să vă faceți cunoscute părerile despre cei din jur, deoarece tendința generală va fi interpretarea lor negativă.

Zodia Vărsător

Și Racii sărbătoresc astăzi iubirea. Au pregătit multe surprize pentru această zi, toate dedicate persoanei pe care o iubiți. Șanse mari să dați inelul, astăzi!

Zodia Pești

Nu trebuie sa împrumutați bani și nu trebuie să acceptați cadouri care pot fi considerate mită. Vi se impune, din cauza geloziei, de către persoana iubită o anumită conduită morală exagerată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top