Connect with us
Horoscop weekend 19 - 20 decembrie 2020. Sfatul astrelor: "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face"

Zilnic

Horoscop sâmbătă 19 decembrie 2020. Sfatul astrelor: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”

Horoscop sâmbătă 19 decembrie 2020. Ce ne pregătesc astrele pentru acest sfârșit de săptămână. Sfatul zilei este: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum îți vei petrece weekend-ul, ce gânduri te vor încerca și cât de pregătit ești pentru venirea sărbătorilor.

Horoscop 19 decembrie

Sfatul astrelor pentru zodii în acest weekend este să se gândească mai mult la cei din jur și să nu îi supere. Nu-i răni pe cei dragi cu armele cu care tu urăști să fii rănit. Fii empatic și poartă-te așa cum îți dorești ca ceilalți să se poarte cu tine.

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec ziua începe cu o sesiune de curățenie generală. Nu au chef neapărat de asta, dar trebuie și cineva trebuie să o facă. Spre seară vor primi vizita unei persoane dragi cu care vor sta la taclale preț de câteva ore.

Taur

Nativii zodiei Taur fac deja planificări pentru anul care urmează. Au pus la punct totul pentru finalul lui 2020 și sunt pregătiți de venirea Crăciunului. Pentru 2021 au multe pe listă, multe obiective fiind chiar pentru luna ianuarie.

Gemeni

Gemenii și-au pierdut energia din zilele trecute și nu mai au chef de nimic. Le place să se plângă, deși sunt conștienți că nimeni nu va mișca un pai în locul lor. Mobilizarea!

Rac

Motivele tale de nefericire nu sunt atât de mari pe cât le vezi în acest moment. Ai tendința să faci din țânțar – armăsar, iar asta nu te ajută deloc. Totul trece!

Citește și: Horoscop sâmbătă 19 decembrie 2020. Sfatul astrelor: “Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”

Leu

Nativii zodiei Leu se gândesc tot mai mult să înceapă o afacere pe cont propriu, iar gândul îi consumă tot mai tare. Poate ar trebui să amânați aceste planuri pentru 2021.

Fecioară

Exact când îți este lumea mai dragă, apare cineva sau altcineva care te perturbă și vorbește zgomotos. Nu le tăia entuziasmul, retrage-te politicos și nu fi morocănos.

Horoscop 2021 Berbec – sănătate, bani, dragoste

Balanță

Ești irascibil și te domină ideea de a te răzbuna pe cine nu trebuie. Nu ceda acestor gânduri și tensiuni interioare. Riști să provoci răni care nu se vor mai închide. Stai departe de oameni care pun paie pe foc la o banală ceartă.

Scorpion

Cuvintele dor, de multe ori, mai tare decât faptele. Ai grijă cum le folosești, mai ales în situații tensionate. Nu ceda presiunilor de niciun fel. Detașează-te de problemă și gândește la rece.

Săgetător

Dai dovadă de o rezistență de invidiat, indiferent de câte probleme ai avut de depășit. Cu încredere și răbdare poți trece peste orice în continuare.

Capricorn

Nu reacționa la impuls și nu spune lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu. Gândește-te la tine, dar nu uita și de cei din jur. Nu e nevoie de victime colaterale.

Vărsător

Totul îți iese de minune și ai motive să fii bucuros. Totuși, ai grijă ca asta să nu ți se urce la cap. Continuă să te comporți frumos cu ceilalți, și mai ales – fii modest!

Pești

Ai obiceiul să te superi repede și ridici tonul, de multe ori, fără motiv. Ai grijă de influențele negative din jurul tău.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top