Connect with us
Horoscop zilnic, Nicoleta Svârlefus, 30 iulie 2020, gemenii ar trebui să tacă

Zilnic

Horoscop zilnic: 27 aprilie 2020. Luni vor fi tensiuni între zodiile de aer

Horoscopul de luni, 27 aprilie 2020, realizat de astrologul Nicoleta Svârlefus. Zodiile de aer vor fi cam tensionate luni din cauza tranziției lui Pluto în retrogradarea. Cum va fi întreagă săptămână în perioada 27 aprilie – 3 mai vă spune Minerva, care realizează în EXCLUSIVITATE pentru HUFF horoscopul săptămânal.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus pentru 27 aprilie 2020

Citește horoscopul zilei de 23 aprilie pentru fiecare zodie mai jos.

Berbec

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, lucru care poate deveni obositor dacă-l lași la voia întâmplării. Gestionează-ți atent energia mentală și acțiunile, întruct unii te-ar putea înțelege greșit. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a zilei. Schimbul de informații este util, dar evită să oferi sfaturi și soluții pentru problemele altora. Relaxează-te și nu te implica în treburi care nu te privesc.

Taur

Răsturnările de situație din segmentul financiar te pot necăji astăzi, pentru că sunt surprinzătoare și nimic nu le prevesteau. Adaptează-te situației și rezumă-te la bugetul disponibil. Sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri de la locul de muncă, dar probabil că sunt nesatisfăcătoare după gustul sau eforturile tale depuse în câmpul muncii. Provocarea momentului constă în a te mulțumi și descurca cu ceea ce ai, fără resentimente.

Gemeni

Multe lucruri pot începe astăzi, pentru că este un moment prielnic începuturilor de orice fel. Rezervă suficient timp pentru a te gândi pe îndelete la situațiile în care ești implicat, la sănătatea ta și mai ales la ceea ce îți dorești cu adevărat de acum încolo. Posibil să simți goluri mentale sau haos în discuții, însă cu răbdare și calm te vei putea înțelege tu cu tine și apoi și cu alții. Ocupă-te serios de treburile tale și evită eforturile fizice mari.

Rac

Ar fi bine să te detașezi de tumultul cotidian și să-ți acorzi toată atenția și afecțiunea disponibile. Provocările din partea celorlalți, mai ales de la prieteni și de la colegii de serviciu sunt multe si dificil de contracarat, dar cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu bine. Îngrijește-ți serios sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi. Alcătuiește în plan de relaxare, consultații și analize. Îți va prinde bine.

Leu

Este nevoie să-ți reevaluezi relațiile cu prietenii și cu persoanele din domeniul profesional care până nu demult te susțineau și îți protejau activitatea profesională. Probabil că unii au deja alte interese sau pur și simplu nu mai au puterea necesară pentru a-ți oferi mai departe sprijin. Fii prudent, pune-ți la adăpost ideile, planurile profesionale și orientează-te spre a lega noi relații cu persoane de bună calitate și capabile să te ajute în continuare.

Fecioara

Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către șefii de la locul de muncă sau de diverși alți reprezentanți oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit și deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situație. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări și în cadrul colectivului de lucru din care faci parte. Prudență și atenție în toate!

Balanta

Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante. cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea ta într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate. Ai încredere că se vor aranja lucrurile exact cum ai nevoie. Relaxează-te lecturând o carte bună!

Scorpion

Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să achiți facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil și să cheltuiești strictul necesar. Poate că partenerul de viață sau colaboratorii vor avea pretenția să le oferi sprijin financiar substanțial, însă scuză-te politicos și lasă-i să se descurce cum pot.

Sagetator

Relațiile parteneriale îți vor oferi lecții de viață importante astăzi, chiar și prin simple discuții sau gesturi și activități cotidiene. Învață de la toți, nu lua nimic personal și admite fără rezerve când greșești sau necăjești pe cineva fără intenție. O vorbă bună, un sfat sincer îi va aduce pe ceilalți mai aproape de sufletul tău și astfel se vor lămuri toate animozitățile. Și alții au zile mai puțin bune. De aceea vino în întâmpinarea lor și animă plăcut atmosfera.

Capricorn

Ziua aduce activități de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Te-ai putea gândi să faci altfel lucrurile, să adopți o altă atitudine față de muncă și implicațiile ei. La nevoie cere sprijinul celor dragi și nu lăsa copleșit de îndatoririle personale și profesionale pe care le ai. O mică puază, mâna de ajutor primită de la cineva apropiat pot face adevărate minuni. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea! Se pot evidenția afecțiuni mai vechi și mai noi.

Varsator

Te vei înțelege bine cu persoana iubită și copiii. Segmentul amoros are nevoie de revigorare, astfel că acum este un bun prilej de a dialoga cu cei dragi. Există șanse de a te îndrăgosti, de a privi cu alți ochi semenii și de a dărui afecțiune în mod necondiționat. Unii ți-ar putea strica cheful de distracții și aventuri, însă dacă ești atent vei reuși să le dejoci planurile. Rezervă-ți momente pentru un hobby!

Pesti

Sunt posibile contradicții în relațiile cu membrii familiei. Fii alături de cei dragi și ocupă-te pe îndelete de treburile casnice! Ai avea succes la curățenii generale, reparații sau la reamenajări ambientale. A cădea la pace cu cei dragi este provocare a zilei. Folosește-ți în mod conștient farmecul și talentul nativ de a aduce echilibru și armonie în viața celorlalți! Astfel toți cei din preajma ta te vor susține și se vor bucura la final de cele realizate împreună.

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2020 a fost realizat de Nicoleta Svârlefus pentru Astrocafe.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top