Connect with us
Horoscop săptămanal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - Provocări in mari in Mai

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămanal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – Provocări in mari in Mai

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020 , realizat in exclusivitate pentru HUFF. Citește horoscop pentru fiecare zodie mai jos :

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Berbec. În ultimele zile ai citit despre modul în care o perspectivă mentală pozitivă creează un corp sănătos și o viață fericită și s-ar putea să fii convins că această atitudine are și rezultate. Te simți puternic, în formă și cu mintea focusată. Ai idei despre ce și cum în ce privește cariera după ce va trece perioada de limitare. Avantajul este că te simți mult mai intuitiv.  Continuați să faci ce ai făcut pentru că totul funcționează!

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Taur. Probabil că aceasta săptămână nu este una bună pentru a lucra cu bani sau să te gândești la bani. Este posibil ca mintea ta să nu fie în dispoziția potrivită. Poți face erori care mai târziu vor duce la reale probleme. Dacă este posibil, evitați, să lucrezi la orice tip de proiect creativ, deoarece mintea ta nu poate fi clară și, probabil, nu vei fi mulțumit de rezultate. Cu toate acestea, este o săptămână bună pentru munca de rutină care nu necesită prea multă concentrare. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Gemeni. Un obiect pierdut ar putea face ca toată familia să răscolească totul cu susul în joc, înercând să-l găsească și mai mult ca sigur, fără succes. 

Pătratul destul de stresant între Soare și Saturn de luni, te-ar putea face să te îndoiești de convingerile tale. Îți dai seama cum te-au limitit anumite idei și decizi că acum este timpul să le abandonezi și să te reorientezi. Poate fi unul un moment bun pentru a începe să faci yoga – sunt cursuri pe YouTube sau o altă practică spirituală cum ar fi meditația sau orice altceva care favorizează liniștea interioară.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Rac. Ai putea avea o săptămână foarte aglomerată în comunitatea în care trăiești. S-ar putea să aibă loc un fel de adunare de bloc cu anumite revendicări. Dacă participi, este posibil să nu înțelegi mare lucru din cauza discuțiilor aprinse, iar acțiunea ar putea părea mai de grabă o târguială decât să se discute despre lucruri serioase. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Leu. Viitorul curs al acțiunii pe care îl poți lua sau nu, depinde de informațiile pe care le ai și de starea lucrurilor la nivel național. Cu toate acestea, să nu te miri dacă informațiile sunt vagi și trebuie clarificate. 

Dacă ești gata să faci un pas înainte în ceea ce privește cariera sau afacerea trebuie să regândești modul de acțiune și să stabilești clar ce vrei să faci din perspectiva carierei.  Indiferent de intenții, te vei lăsa dus de val, deoarece te ajută să crești ca impuls de a acționa.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Fecioară. Ești nemulțumit sau nesigur cu privire la ce drum profesional vei urma după ce se încheie toată nebunia asta cu coronavirusul și cu starea de Urgență. Te gândești să faci o schimbare. Unele informații și-ar putea parveni încă de luni, cu privire la posibile căi de explorat, dar sfatul meu este să nu ieie deocamdată nicio decizie. Mintea ta nu este la fel de obiectivă pe cât ar trebui ca să le gândești pe toate. Asta nu înseamnă că nu trebuie să gândești, dimpotrivă, dar așteaptă o zi sau două, înainte de a face pasul cel mare. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță. Ești printre puținii care mergi la birou și cineva te apreciază pentru ceea ce ești și ceea ce faci și nu face niciun secret din asta. Sigur, modul în care răspunzi depinde de tine, dar dacă nu reacționezi la sentimentele acestei persoane, nu fii drăguț doar pentru că te simți măgulit. Acest lucru îți poate crea probleme când te aștepți mai puțin, mai ales dacă această persoană se află în poziție de autoritate. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Scorpion. Dorința ta de a respecta și onora pe cineva special din viața ta se confruntă astăzi cu o dorință la fel de puternică de a deveni mai persuasiv pasional. Secretul rezolvării acestui aparent conflict stă în cunoașterea faptului că cele două nu se exclud reciproc. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Săgetător. Ai avut o dorință secretă față de cineva pe care credeai că îți este doar prieten. Nu te mira dacă înveți ceva din asta săptămâna care vine. Este o perioadă în care trăirile ascunse pot fi dezvăluite brusc – iar prietenul tău ar putea să-ți vorbească pe neașteptate o atracție pe care o simte față de tine! 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Capricorn. Nu lua nimic în serios din ceea ce auzi săptămâna aceasta, în special în ceea ce privește banii. Un prieten, de altfel bine intenționat, te poate aborda cu o idee care ar fi bine să nu o ratezi. Ascultă-l ce spune și analizează informațiile care ți le dă, dar nu îți lua niciun fel de angajament. 

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta te-ai putea simți un pic obosit și copleșit de tot ce mai ai de făcut. Ia-ți o zi de odihnă. Petrece cu o carte bună sau câteva filme. Vei descoperi că petrecerea timpului făcând ceva obișnuit, poate fi revigorant.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Pești. Simți schimbarea care plutește în aer. Fie că este vorba despre o schimbare dramatică în ce privește credința sau o schimbare majoră în obiectivele tale, pregătește-te pentru o transformare profundă. Se datorează probabil și faptului că acum ai mai multă libertate în a face ceea ce vrei atunci când vrei. Este posibil ca traversarea crizei financiare să fi făcut posibil acest lucru. Ai grijă, alege-ți noua cale cu înțelepciune. Nu încerca să te întorci la vechiul stil de viață.

Citește integral: Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top