Connect with us
Avocatul Gheorghe Piperea apare în atenția presei din nou: acesta cere în instanță suspendarea stării de alertă

Justitie

Avocatul Gheorghe Piperea apare în atenția presei din nou: acesta cere în instanță suspendarea stării de alertă

Avocatul Gheorghe Piperea șochează din nou cu demersurile și declarațiile sale. Acesta vrea să ceară la Curtea de Apel București pentru a cere suspendarea stării de alertă. Susține că sunt încălcate drepturile fundamentale ale cetățenilor, de aceea vrea ca România să ia exemplul altor țări care nu le impun cetățenilor lor restricții atât de dure. Citește mai multe informații despre acest demers în rândurile de mai jos.

Avocatul Gheorghe Piperea apare în atenția presei din nou: acesta cere în instanță suspendarea stării de alertă

Avocatul Gheorghe Piperea ajunge în atenția presei din nou după ce a declarat că familiile celor decedați din alte motive sunt „mituiți” să declare noul virus drept cauză pentru a primi bani de la stat. Acesta a declarat că starea de alertă le îngrădește libertățile cetățenilor și că nu este normal.

De fapt, acesta dorește ca în cursul zilei de mâine să depună o cerere în nume propriu la Curtea de Apel București. Oricine poate face acest lucru atât timp cât au argumente solide în susținerea cazului lor. Unul dintre argumentele sale este că fiecare demers de acest tip îngrădește democrația din țara noastră transformând forma de guvernare în altceva ce nu ne dorim.

„Mâine (joi – n.red.) voi depune in nume propriu aceasta cerere, la Curtea de apel Bucuresti. Oricine poate formula interventie, cu conditia sa aduca argumente favorabile suplimentare si sa nu duca la amanare.

Nu vreau sa bravez, dar acest demers este esential pentru democratia din România şi pentru libertatea generatiilor viitoare. Libertatile se sugruma treptat, pas cu pas (dupa cum se intituleaza si cartea, tradusa in chineză, a unui anumit domn presedinte), iar statul de drept se aneantizeaza in doze mici, greu de perceput. Daca nu prinzi de veste, ca in sindromul broastei fierte, nu mai intelegi ca esti fiert si de ce. De aceea, puteti ignora cu gratie aceasta actiune si puteti sa aplaudati cand se va instaura din nou starea de urgenta, in timp ce toata lumea in jurul nostru se trezeste la viata. Sau puteti sa va rapiti 10 minute din timp si sa reflectati la aceasta actiune.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top