Connect with us
Există o serie de alimente benefice pentru păr la care nici nu te-ai fi gândit. Sunt alimente nelipsite din bucătărie.

Stil

8 alimente benefice pentru păr, nelipsite din bucătărie

Simți că părul tău este lipsit de strălucire? Vrei ca părul taău să fie mai lung? Mai jos vă prezentăm opt alimente benefice pentru păr.

8 alimente-minune pentru sănătatea părului

1. Maioneza

Masca cu maioneză ajută părul degradat și uscat să se revigoreze. Pentru a fi sigur că maioneza conține toate ingredientele naturale, cel mai bine ar fi să o prepari chiar tu. Aplică maioneza pe părul uscat, de la rădăcină spre vârfuri. Apoi înfășoară părul într-o folie alimentară. După 30 de minute spală părul cu șampon. Dacă vei repeta acest procedeu cel puțin o dată pe săptămână vei vedea îmbunătățiri rapide.

2. Miere

Ai părul gras? Mierea ajută la hidratarea părului. Amestecă 2 linguri de miere cu 1/3 ceașcă de ulei de măsline și aplică masca pe părul uscat. Se spală după 30 de minute.

3. Avocado

Avocado este tratamentul perfect pentru vârfurile despicate. Avocado se amestecă cu lapte de cocos și se aplică pe vârfuri. Se lasă 15 minute să acționeze și apoi se spală.

4. Oțet de mere

Oțetul de miere ajută părul să-și recapete strălucirea. După ce se spală părul cu șampon, în ultima apă cu care vă veți clăti se toarnă 1/4 cană de oțet.

5. Ouă

Amestecați două ouă cu patru lingurile de ulei de măsline. Acest amestec se aplică pe păr și se lasă să acționeze 30 de minute. Masca este bogată în proteine și ajută la hidratarea părului deteriorat.

6. Amidon de porumb

Amidonul de porumb este foarte bun pentru părul gras. Se aplică la rădăcina părului, se lasă să acționeze circa 10 minute. După ce a trecut timpul, perie-ți părul pentru a îndepărta amidonul de porumb.

7. Ulei de rozmarin

Uleiul de rozmarin stimulează creșterea părului. De asemenea, el este benefic si pentru scalpul uscat si cu mătreață.

8. Iaurt

Dacă ați rămas fără balsam pentru păr, iaurtul este un înlocuitor eficient. Veți avea un păr moale și strălucitor garantat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top