Connect with us
Baba Vanga: "Pune sare la toate pervazurile și, în cel mai scurt timp, vei...

Stil

Baba Vanga: „Pune sare la toate pervazurile și, în cel mai scurt timp, vei…

Celebra clarvăzătoare bulgăroaică Baba Vanga a oferit o serie de sfaturi prețioase celor care veneau la ea în căutare de ajutor. Unele dintre acestea se referă la atragerea banilor și a norocului.

Iată cele mai importante 8 sfaturi de la Baba Vanga

1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt.

2. Ține crengi de soc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și lasă răul la pragul casei tale. Așa că oricine vine în locuința ta cu intenții rele, nu va reuși să aducă energiile negative.

3. E foarte important ca la trezire să nu cobori din pat cu piciorul stâng. Se spune că dacă nu te trezești cu dreptul vei pierde mulți bani în acea zi.

4. Păstrează în buzunar o monedă tip talisman a unui stat vecin. Se spune că vei primi bani din toate țările, inclusiv bancnote străine.

5. Baba Vanga mai spunea că dacă pui sare la toate pervazurile vei strânge bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lăsată tot timpul pe pervaz, iar dacă o suflă vântul când deschizi geamul, trebuie strânsă cu grijă cu mătura.

6. Nu lasă bucăți de pâine pe masă. Firimiturile aduc numai pagube materiale.

7. Că să te ferești de cheltuieli neprevăzute, e bine să îngropi o oglindă spartă în pământ. Dacă stai la casă, e bine să îngropi cioburile în cel mai apropiat șanț al casei.

8. Nu da niciodată bani mărunți celor sărmani. Babă Vanga spunea că riscăm să cădem și noi în sărăcie dacă facem asta.

Citește și: Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

Citește și: Baba Vanga a dezvăluit cele cinci obiceiuri care aduc ghinion

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top