Connect with us
Baba Vanga a făcut o profeție înfiorătoare pentru anul 2017, în care vorbește despre un război iminent și despre soarta României.

Știri

Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria a făcut o serie de previziuni care s-au adeverit de-a lungul timpului.

Ea a prezis evenimentul nefericit de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare (respectiv Barack Obama).

De asemenea, ea a mai prevestit apariția Statului Islamic, dar și faptul că încălzirea globală va deveni un fenomen îngrijorător.

Pentru anul 2017, Baba Vanga a făcut o profeție care dă fiori multora. Aceasta vorbește despre cel de-al treilea război mondial, dar și despre România. Iată profeția Vangăi.

Citește și: PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

Profeția Babei Vanga pentru anul 2017:

”În 2017, va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie.

Citește profeția Babei Vanga pentru poporul român în pagina următoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. neni

    2017-03-09T09:28:42+02:00 at 9:28

    parca baba asta este moarta? prevede toate astea din cosciug?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top