Connect with us
Lidia Fecioru a dezvăluit cele trei zodii capabile de premoniții. Iată nativii cu puteri paranormale

Stil

Lidia Fecioru a dezvăluit ritualul pentru îndeplinirea dorințelor

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit o metodă simplă pentru îndeplinirea dorințelor. Ea a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini dorința, fie că este vorba de dragoste sau bani.

Mare atenție! Acest ritual nu funcționează dacă dorința ta este răul cuiva!

„Se ia o căniță de lut cam de 200 de grame. Se pune obiectul dorinței în cană. De exemplu, pui o monedă dacă vrei să câștigi mai mulți bănuți, dacă dorești pe cineva care să te iubească, pui un inel. Torni deasupra miere, se pune să se acopere obiectul din ea, apoi se pune pe pervazul geamului pentru 48 de ore. De fiecare dată când treci pe lângă cană, îi șoptești dorința ta. După 48 de ore, se leagă cu o cârpă albă, curată și se pune lângă ea un obiect de argint sau de aur și se ascunde de ochii lumii.

Citește și: Lidia Fecioru spune cum sa nu te imbolnavesti!

O pui într-un loc unde nu prea o vede lumea prin casă, unde nu o găsește nimeni. O păstrezi acolo până ți se împlinește dorința. Când ți s-a împlinit dorința, pui mierea din căniță la rădăcina unui copac. Când ai o altă dorință, pui un alt obiect și tot așa!”, a spus Lidia Fecioru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top