Connect with us
Bioenergoterapuetul Lidia Fecioru a dezvăluit ce să nu faci cu mărunțișul primit de la magazin, ca să nu îți pierzi sporul.

Stil

Lidia Fecioru spune ce nu trebuie să faci niciodată cu mărunțișul

Lidia Fecioru a dezvăluit, la o emisiune televizată, o greșeală pe care o fac foarte mulți oameni când vine vorba de mărunțiș.

Bioenergoterapeutul spune că acesta nu trebuie dat niciodată cerșetorilor de pe stradă. Ea a dezvăluit ce riscă cei care fac această greșeală.

„Restul, măruntul de la magazin, trebuie luat întotdeauna. Să-l luați de acum încolo. Să-l luați și să-l păstrați într-un borcănel, oricant ar fi, 5 bani, 10 bani. Nu este hapsânism. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș. Mărunțișul trebuie păstrat undeva într-o bucătărie sau într-un vas.

Niciodată din banii de rest să nu dai la un cerșetor. Dă din buzunar dacă vrei. Dar nu banii pe care tocmai i-ai primit dintr-un bol.

Mărunțișul se pune într-un bol acasă. Poți să investești banii, să-i transformi în hârtie, să îți cumperi ceva, dar să nu-i dai pentru că îți iau sporul. Nu e o vrajă, ci informația banului în sine ți se poate lua ca energie a banului”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit ritualul pentru îndeplinirea dorințelor

Citește și: Lidia Fecioru a devăluit cum să scapi de energii negative

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top