Connect with us
Mesaje 8 martie 2021. Urări și sms-uri de Ziua Femeii pentru mamă, soră, soacră, iubită, bunică, soție, profesoară

Stil

Mesaje 8 martie 2023. Urări și sms-uri de Ziua Femeii pentru mamă, soră, soacră, iubită, bunică, soție, profesoară

Mesaje 8 martie 2023. Urări și sms-uri de Ziua Femeii pentru mamă, soră, soacră, iubită, bunică, soție, profesoară

Mesaje 8 martie 2023. Cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru mamă, soră, soție, iubită, profesoară, colege, bunică, soacră.

Urări și sms-uri de Ziua Femeii. Poezii de 8 martie pentru mama. Urări de 8 martie. Sms-uri de 8 martie. Mesaje de 8 martie. Felicitări de 8 martie. Mesaje scurte de 8 martie pentru mama. Mesaje de 8 martie pentru soacră. Mesaje de 8 martie pentru soră. Mesaje emoționante de 8 martie pentru toate femeile. Mesaje de Ziua Mamei.

Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii. Te iubesc”!

Mesaje 8 martie. ”Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Mesaje 8 martie. ”1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericit ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!

Mesaje de 8 martie. Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!

Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!

Mesaje 8 martie

Mesaje 8 martie

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

Iubirea este adevăratul fard al femeii. De aceea, vreau să te învălui cu tot ce am mai bun în mine atât timp cât ne-a fost dat să fim împreună. Nu mă interesează să ştiu cum ar fi viaţa fără tine, pentru că îmi place şi mă mulţumeşte tot ce simt atunci când te privesc şi nu mă satur. Te iubesc, jumătatea mea bună!

Mesaje 8 martie. Nu puteam să fiu un om complet dacă nu te aveam pe tine. Probabil, dacă nu ajungeai să mă suporţi, în continuare umblam cu un gol care nu-mi permitea să evoluez. Mă bucură tot ce simt când sunt cu tine şi nu ţi-aş da drumul niciodată, pentru nimic în lume. Eşti femeia mea perfectă!

Găsesc fericirea oriunde te văd pe tine. Când nu suntem împreună, număr clipele până când voi putea să mă cuibăresc din nou la pieptul tău cald. Eşti definiţia bunătăţii şi a împlinirii şi nu pot decât să-ţi mulţumesc necontenit că m-ai ales să-ţi fiu partener în această viaţă. Te iubesc!

Urări frumoase de 8 martie

Urări 8 martie. Mamă, mă înclin în faţa ta şi a tuturor sacrificiilor pe care le-ai făcut pentru mine de când mi-ai dat viaţă. Îţi datorez tot ce sunt şi cu siguranţă nu te voi face niciodată de râs pe unde voi ajunge. Îţi mulţumesc pentru calmul de care ai dat dovadă când am greşit, că mi-ai dat avânt ori de câte ori am spus că cedez şi că ai stat în faţa mea în faţa furtunilor vieţii. Astăzi, este ziua ta şi vreau să îţi amintesc că nu voi înceta niciodată să te iubesc!

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau in cel mai frumos anotimp al anului. La multi ani!

Urări 8 martie.Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!

Mama este acea persoana creata de Dumnezeu pentru a aduce iubire, mangaiere, intelegere. Multumesc pentru toate acestea si pentru tot restul! La multi ani, mama!

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau in cel mai frumos anotimp al anului.

Mesaje 8 martie frumoase

Mesaje 8 martie frumoase

Poezii de 8 martie pentru mama

Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!

De ziua ta
Eu iti ofer un buchet
De ziua ta
Pentru ca dragostea
Nu are limita
In inima mea.

Esti speranta si viata
Raza de soare ce suride dimineata,
Tu esti iubita ce fiecare si-o doreste,
Femeia ce viata insasi o implineste,
Esti zina din povesti pe care intotdeauna o iubesti
Tu esti mamica mea…

SMS-uri de 8 martie pentru mama

Draga mea mama, Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine… si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi!

Mesaje 8 martie. Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele meu.

Ziua mamei poate fi prilejul unui cadou mai special – un mesaj din inimă. Cadoul pentru mama poate fi însoțit de un mesaj care să-i lumineze chipul.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănatatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie special!

Mesaje 8 martie pentru sotie

Mesaje 8 martie pentru sotie

De 8 Martie îți doresc multă sănatate, să ai cât mai multe bucurii și îți multumesc mult că m-ai învățat să iubesc! Te iubesc mama!

Mesaje de 8 martie pentru soție și iubită

Pentru minunata mea soție, care știe sa iubească cu pasiunea unei fecioare și cu tandrețea unei mame. Acest cadou exprimă doar o parte infimă din dragostea imensă care clocotește în inima mea pentru tine.

Mesaje 8 martie. Unele femei își doresc blănuri și bijuterii, tu-mi ceri doar dragoste și vorbe dulci. Ești o femeie deosebită și te vreau alături pentru totdeauna. Sper că această veste să te bucure și acest cadou să-ți încânte inima – e un cadou minunat pentru că e despre tine.

Pentru minunata mea sotie, care stie sa iubeasca cu pasiunea unei fecioare si cu tandretea unei mame. Acest cadou exprima doar o parte infima din dragostea imensa care clocoteste in inima mea pentru tine. Restul ramane sa o primeste sub alte forme.

Mesaje 8 martie. Un cadou de vis pentru o sotie de vis. Daca as fi stiut ce frumoasa va fi viata cu tine te-as fi cerut de nevasta in clipa in care te-am cunoscut. Ce bine ca esti a mea ! Sotul tau recunoscator.

Unele femei isi doresc blanuri si bijuterii, tu-mi ceri doar dragoste si vorbe dulci. Esti o femeie deosebita si te vreau alaturi pentru totdeauna. Sper ca aceasta veste sa te bucure si acest cadou sa-ti incante inima – e un cadou minunat pentru ca e despre tine.

Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapana inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin: toata dragostea mea iti apartine. Scumpa mea iubita, te ador!

Mesaje 8 martie pentru mama, sora, soacră, bunică, profesoară și colege

 

Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne… La multi ani, mama soacra.

Sora mea, de ziua ta vroiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!

Mesaje 8 martie. De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani”, celei mai grozave soacre!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!”

Fie ca toate implinirile fumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.Va doresc un 8 martie special, doamnă profesoară!

Frumuseţe, dragoste, sinceritate, respect şi rafinament- aceste flori ale omeniei să vă însoţească oriunde şi oricînd. La mulți ani, doamna profesoară!

Draga bunica, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Mesaje 8 martie. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Draga bunica iti doresc un 8 Martie special!

Bunica, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Mesaje 8 martie 2017

Mesaje 8 martie 2017

Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire! La multi ani, draga colegă!

Un buchet de ghiocei si o primăvara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile! La muti ani, dragi colege.

M-ai vazut razand, m-ai vazut plangand si ai fost intotdeauna langa mine. Iti multumesc, iubita mea!

Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine. La mulți ani, sora mea.

Un buchet de ghiocei și un gând bun pentru cea mai specială persoană din viața mea. La mulți ani, sora mea!

Mesaje emoționante de Ziua Femeii

Mesaje 8 martie. Precum sunt florile gingaşe, soarele luminos, apele limpezi şi izvoarele cristaline, aşa să fii tu, mămică dragă, bună, înţeleaptă şi frumoasă! La Mulţi Ani!

Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mamă – lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt în prezent. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mamă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top