Connect with us
Mihai Voropchievici a făcut previziuni despre Anul Cocoșului de Foc, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse din 28 ianuarie.

Stil

Mihai Voropchievici spune ce îți rezervă Anul Cocoșului de Foc, în funcție de anul nașterii

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziuni despre Anul Cocoșului de Foc, în funcție de anul nașterii, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Anul Cocoșului de Foc este un an tulbure, plin de agitație. Industria are un regres clar. Cele care vor cunoaște avînt sunt produsele de înfrumusețare sau de fitness. Internetul va avea un impact destul de mare și va influența foarte mult comerțul. În an de Cocoș, a apărut Youtube-ul. Va fi un an cu avânt extraordinar și pentru turism. Vor ieși resentimente la iveală, fiecare va încerca să își arate mușchii. Președintele american își va pune amprenta pe politica externă.

Se vor semna tratate cu efecte considerabile. Se iau decizii pentru viitor. Piața financiară va fi instabilă. Totul se obține cu multă trudă. Este un an cu multe variații. Apar și fenomene urâte ale naturii. Vor fi uragane, furtuni, diferențe mari de temperatură. Încă există pericol de incendii. Vor fi catastofe provcate de om, prin imprudență. Sârguința aduce belșug este deviza anului 2017. S-a pornit belicos. Sfat pentru toată lumea: Dezvoltați mai mult spiritul. Tot ce e obținut ușor se pierde ușor. Nu mai dați secretele din casă, a spus Voropchievici.

Nimic nu va fi fără multă trudă, a spus și Lidia Fecioru. Cei care vor să își schimbe meseria, să o schimbe, vor fi mari progrese în administrație, a mai spus aceasta.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru Anul Cocoșului de foc. în funcție de anul nașterii

Zodia care corespunde anului tău de naștere, în horoscopul chinezesc

Zodia care corespunde anului tău de naștere, în horoscopul chinezesc

Șobolan: Un an dinamic, trebuie să exploateze la maxim ideile și oportunitățile. Schimbarea locului de muncă oferă promovări, dar și îndatoriri. La bani, este un an costisitor. Nu luați decizii în grabă. Pe relație, vei face mai mult pentru alții, dar se vor face la fel pentru tine. Cei care sunt singuri, este an bun de căsătorii.

Bivol: Trebuie să-și diversifice interesele. Să fie atent la cei din jur, mai ales la prieteni. Acționați determinat. Este an de învățat și pentru tineri și pentru vârstnici. Oportunitățile trebuie folosite. Atenție la contracte și înțelegeri, există risc de înșelătorie. La relații, să fii în compania celorlalți, altfel dragostea nu îți va fi favorabilă.

Tigru: An promițător dacă profiți de situațiile apărute. Apar șanse bune, dezvolți abilități foarte bine. La bani, Tigrul face un pic de excepție, să nu se repeadă la ceva care îi atrage pe moment atenția. Participă la o diversitate de evenimente. Stabilește relații, dar ține în frâu tendința de independență. Cu dragostea, e în plan secund. Prietenia primează în acest an.

Iepure: Pe nativii iepuri îi vor deranja presiunile. Profitați de oportunități. Este un an foarte bun. Pot avansa în carieră. Banii – să fie precauți. La relații, să meargă la evenimente și vor avea posibilitatea de a primi beneficii. Cu dragostea, e un an neinteresant. Cei în relații să facă unele compromisuri.

Apasă pe pagina următoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top