Connect with us
Profesorul Song Shaofeng de la Institutul Confucius a făcut previziuni despre Anul Cocoșului de Foc. Acesta spune că va fi un al echilibrului

Stil

Profesorul Song Shaofeng, previziuni despre Anul Cocoșului de foc: „Va fi un an al…

Planeta intră sâmbătă în Anul Cocoșului de Foc, care se va încheia tocmai în data de 15 februarie 2018. Profesorul Song Shaofeng, directorul de la Institutul Confucius din cadrul Universității Lucian Blaga, este de părere că acest an va fi unul al siguranței.

Este un an al echilibrului, un an al siguranței. Anul Cocoșului de foc va fi un an pentru cei ce vor să se dezvolte. Înainte de a intra în noul an, am curăţat casele, am cumpărat haine noi, ne-am plătit datoriile, totul pentru un nou început, pentru noul an, a declarat Song Shaofeng, directorul Institutului Confucius din Sibiu, pentru Mediafax.

Se spune că în acest an chinezii vor primi exact ceea ce merită atât din punct de vedere personal, cât şi profesional.

Citește și: Mihai Voropchievici horoscop 2017 și previziunile pentru anul Cocoșului de Foc

Cocoșul în Mitologia Chinezească

Conform mitologiei antice chineze, Zeiţa Nu Wa ar fi creat, după asemănarea Zeilor, omul, din lut, după ce Zeul Pangu a creat Natura. Despre zeiţa Nu Wa se mai spune că înainte să creeze omul, a creat, în prima zi, cocoşul. După aceea a creat câinii. Următorii au fost porcii. În ziua a patra a creat caprele, iar în a cincea, boii. În ultima zi, a creat caii.

Cocoşul a fost creat pentru ca fiinţele umane să cunoască timpul. Câinele pentru companie şi pază, porcul şi capra pentru hrană. Boul şi calul au fost creați pentru a-l ajuta pe om la munca agricolă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top