Connect with us
O rețetă de sirop de tuse bună pentru copii și pentru adulți, care vindecă tusea și curăță flegma din plămâni.

Stil

Reteță de sirop de tuse care vindecă tusea și curăță flegma din plămâni

Dacă te confrunți cu o tuse care îți dă bătăi de cap și cu flegma din plămâni poți să încerci acest remediu naturist, ieftin și ușor făcut în casă.

Flegma reprezintă o acumulare de mucus lipicios și gros în plămâni, care provoacă o reacție ce duce la tuse și strănut. Acumularea de mucus este provocată de secrețiile fluide ale plămânilor, având scopul de a menține un nivel optim de umiditate.

Atunci când plămânii întâmpină probleme, tusea începe să se manifeste. Pentru a-ți menține plămânii și căile respiratorii sănătoase și pentru a scăpa de tusea care ți dă bătăi de cap, mucusul trebuie eliminat.

Pentru a face acest lucru, într-un mod simplu și non-toxic, îți recomandăm această rețetă de sirop, bună atât pentru copii cât și pentru adulți.

Reteță de sirop de tuse bună pentru copii și adulți – Mod de preparare

Ai nevoie de: Jumătate de kilogram de morcovi, 3 sau 4 lingurițe de miere organică și suficientă apă cât să acopere acești morcovi.

Morcovii se taie felii și se pun la fiert. Atunci când s-au fiert bine, se scot cu o furculiță și se pun în blender pentru a fi pasați (dacă nu ai blender poți să îi pasezi cu furculița).  Apa în care au fiert morcovii se păstrează și se lasă la răcit. După ce s-a răcit se adaugă mierea în ea și se toarnă peste morcovii pasați.

Siropul rezultat trebuie păstrat în frigider sau într-un loc rece. Se iau câte 3-4 lingurițe pe zi din acest sirop, iar în 2 zile ar trebui să se vadă rezultatele.

Articole similare

Cu un simplu tratament naturist scapi de tuse rapid

TRATAMENT naturist pentru TUSE! Vezi aici un remediu usor de facut acasa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top