Connect with us

Stil

Semnele că te înșală, explicate de o amantă profesionistă

Ai senzația că iubitul tău te înșală? O amantă profesionistă din Marea Britanie, a hotărât să le dezvăluie femeilor felul în care își pot da seama dacă partenerul joacă în deplasare.

Vreau ca femeile să știe că toate suntem mințite. Trebuie să vă deschideți inima și să realizați că totul se întâmplă pentru un motiv. relațiile monogame sunt dificile pentru unele persoane, a explicat JeanMarie.

#1. Retrage sume importante de bani din bancă

Acest lucru nu sugerează doar că partenerul vă înșeală, ci și că cheltuiește sume mari de bani pe noua iubită. În acest caz, este fie vorba de un aranjament gen Sugar Daddy, fie de întâlniri foarte scumpe.

Potrivit lui JeanMarie, majoritatea bărbaților care înșală plătesc pentru cine și camere de hotel cu bani lichizi, pentru ca mișcările să le fie depistate mai greu.

loading…


#2. Petrece mai mult timp la serviciu

Mulți bărbați care au relații extraconjugale își justifică timpul lipsă de acasă printr-un program încărcat la birou.

Dacă el vorbește des despre deplasări sau întâlniri peste program cu colegii, există o foarte mare posibilitate să aibă pe altcineva.

#3. Nu mai vrea să facem sex

Dacă nu mai vrea să facă sex cu tine, înseamnă că își satisface nevoile în altă parte.

Fă-i un masaj, gătește-i felul preferat de mâncare și vezi dacă se schimbă ceva. dacă face sex cu tine, înseamnă că mai există speranță. dacă nu, este posibil să nu se mai simtă atras, explică amanta.

Citește și: Limbajul trupului: Semnele care arată că un bărbat e atras de tine

#4. Are mai multă grijă de el

În cazul în care sesizezi că iubitul tău are brusc mult mai multă grijă de felul în care arată, ar trebui să începi să te îngrijorezi.

Bărbații sunt simpli. În momentul în care simt că au pus mâna pe tine, nu vor mai încerca să te impresioneze și vor căuta altceva, mai spune Jean Marie.

loading…


#5. Își ascunde mesajele și apelurile de pe telefon

Dacă partenerul tău își parolează telefonul și începe să îl verifice mult mai des, este probabil să ai motiv de îngrijorare.

JeanMarie povestește că în momentul în care simte că ar putea fi înșelată, începe să verifice istoricul din calculator. Uneori, ea chiar își face un profil fals de Facebook, pentru a verifica activitatea iubitului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top