Connect with us
Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: "Are două relații în paralel"

Vedete

Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Are două relații în paralel”

Brigitte Sfăt și-a luat inima în dinți și a confruntat-o pe presupusa amantă a lui Ilie Năstase. Cele două s-au confruntat în stradă. Însă, femeia cu care se presupune că Ilie Năstase are o relație a negat acuzațiile. După o confruntare în care s-a aruncat cu vorbe grele, Brigitte Sfăt și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor cancan.ro.

“Este o persoană cu care el are legături de trei ani de zile. Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat.

Sursa: cancan.ro

Sursa: cancan.ro

Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile.

El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut… aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb.

Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon.

Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună… Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui.“

Citește și: Brigitte Sfăt a răbufnit: „Cum să simt iubire când el…”

Citește și: Brigitte Sfăt, despre divorțul de Ilie Năstase: „Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva”

Brigitte Sfăt chiar crede că cineva a vrt să-i facă rău.

“L-am auzit într-o discuţie, pe el şi pe cineva, nu-i spun numele, spuneau că au văzut pe Discovery cum se omoară un om cu o plantă fără ca să se vadă la analize. Şi el a zis că nu face aşa ceva…”, a declarat Brigitte Sfăt pentru cancan.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    2016-11-21T21:39:38+02:00 at 21:39

    mare cordac tiganu’ de ilie…doar un derbedeu…femeile ptr. el sunt doar niste obiecte sexuale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top