Connect with us
Sufletul-pereche si indiciile dupa care il recunosti

Stil

Sufletul-pereche si indiciile dupa care il recunosti. Sfaturile Lidiei Fecioru

Suflet-pereche. Ce frumos suna! Dorinta cea mai a fiecarui om care isi doreste sa fie fericit alaturi de un partener care sa ii semene in majoritatea aspectelor. Din pacate, gasirea sufletului-pereche seamana mai mult cu o loterie si ce pacat ca doar putini dintre noi castiga la loto. Conform celor declarate de bioenergeticianul Lidia Fecioru si de numerologul Mihai Voropchievici, sansele pentru identificarea sufletului-pereche pot aparea in mai multe randuri, dar mai ales in a doua parte a vietii. In multe cazuri, este nevoie chiar si de o experienta nereusita pentru a lasa loc venirii jumatatii ideale.

„Fiecare om care intervine in viata ta si iti lasa senzatia ca l-ai cunoaste de o vesnicie, acela e sufletul-pereche. Il cunosti pe acel om de trei ore, dar ai senzatia ca il cunosti de o viata. Se spune ca fiecare om vine in viata celuilalt cu o lectie. Destinul ne da incercari, ne pune in fata lucrului implinit. Poate ca ne minte…

Citeste si: Cinci semne care arata ca sunteti suflete pereche

NUMEROLOGIE: Ce te asteapta in anul 2016 in functie de CIFRA SUFLETULUI

Avem lectia credibilitatii. Inseamna ca n-am invatat ca oamenii mai si mint. Sufletul-pereche poate sta o perioada scurta in viata ta. Vine sa te invete lectia iubirii, sa iti arate cum este sa fii iubit si pe urma sa dispara. Sufletele-pereche se intalnesc la batranete. Angela Similea cu Victor Surdu reprezinta un cuplu in acest sens. Ei s-au dorit unul pe altul. Ei rezonau, erau un intreg, desi erau total diferiti. El stia sa vada in ea romantica Angela Similea si sa o puna in valoare, pentru ca el canta cu ea”, a declarat bioenergeticianul Lidia Fecioru.

Despre tainele ce stau in jurul unui cuplu care contine suflete-pereche a vorbit si numerologul Mihai Voropchievici: „Exista un echilibru in relatie la aceleasi cote. Totusi, este posibil ca unul dintre parteneri sa nu fie tocmai sincer, iar acest lucru poate conduce in timp la frustrari. Partenerii trebuie sa fie sinceri intre ei, pentru ca daca fac asta, legatura lor nu va putea fi rupta niciodata. Daca unul fura sau celalalt insala, se va strica armonia intre acele suflete-pereche.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top