Connect with us
Și-a uitat telefonul în coșul de cumpărături. Ce a urmat după

Stil

Un hoț și-a uitat telefonul în mașina femeii pe care a jefuit-o. Aceasta i-a sunat mama…

Un hoț și-a uitat telefonul în mașina unei femei pe care a jefuit-o. În loc să sune la poliție, aceasta a decis să îi sune mama.

Eliza Webb a descoperit într-o dimineață că cineva i-a pătruns în mașină și a sustras câteva lucruri. Însă pe scaunul din fața, femeia a găsit chiar telefonul mobil al celui care a jefuit-o. Webb și-a dat seama că hoțul era un adolescent și a ales ca în loc să apeleze la autorități, să o sune pe mama băiatului și să îi povestească ce s-a întâmplat.

Mama băiatului a invitat-o pe femeie acasă la ei, pentru a vorbi cu băiatul.

Avea o privire înfrântă când am ajuns acolo. Se vedea în ochii lui că a plâns, a povestit Webb.

Băiatul jefuise 10 mașini în aceeași seară

Femeia a afla că mașina ei nu a fost singura pe care băiatul o jefuise noaptea trecută. Împreună cu mai mulți prieteni, acesta spărsese aproape 10 mașini, din care au furat tot ce au găsit.

Acesta ar fi fost momentul în care majoritatea oamenilor ar fi sunat la poliție, însă Eliza Webb și-a păstrat calmul și a căutat o modalitate de a îi ajuta pe copii. Femeia vroia să le facă dreptate victimelor și să îi învețe o lecție pe băieți, fără a le distruge viața trimițându-i într-un centru de corecție.

După o discuție lungă cu tânărul și mama sa, Eliza a decis ca cel mai corect ar fi ca băiatul să strângă toate lucrurile pe care le-a furat, și să le înapoieze proprietarilor. Împreună cu amicii săi, băiatul a făcut chiar asta. Ei au mers din casă în casă, le-au dat proprietarilor lucrurile furate și și-au cerut iertare pentru fapta lor.

Citește și: Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț din blocul său. Bărbatul a fost împușcat

Eliza Webber a ales să facă un gest mărinimos într-o situație stresantă. Nu este ușor să te gândești la altcineva, când ești chiar tu victima unei nedreptăți însă, spre norocul băieților, ea a ales să facă chiar asta.

1 Comment

1 Comment

  1. pop

    2017-01-23T12:28:37+02:00 at 12:28

    Deci au spart ,, … aproape 10 masini ,, in acea seara . Poate 9,5 , sau , cine stie , 9,7 . Nu era mai corect daca se scria – ,, au spart aproximativ un numar de 10 masini ,, ? Este un detaliu aparent neimportant dar … conteaza .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top