Connect with us
Adolescentă din Gorj a fugit cu bebelușul său din centrul de plasament

Locale

Adolescentă din Gorj a fugit cu bebelușul său din centrul de plasament

O adolescentă de doar 14 ani din județul Gorj a dispărut din centrul de plasament din orașul Târgu – Cărbunești. Aceasta stătea aici cu bebelușul de două luni. Sub pretextul că vrea să facă sport, aceasta a ieșit în curtea centrului și a dispărut fără urmă. Află din rândurile de mai jos detalii.

Adolescentă din Gorj a fugit cu bebelușul său din centrul de plasament

Reprezentanții Poliției Gorj se află în căutarea adolescentei de 14 ani care a fugit din centrul de plasament unde stătea cu bebelușul ei de două luni. Centrul de plasament a sesizat dispariția adolescentei în noaptea de luni spre marți de către o angajată care a cerut ajutorul poliției.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu-Cărbuneşti, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Gheorghe Elena Adriana, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaştri şi încălţăminte sport de culoare roz”, a informat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Fata le-a spus angajaților centrului că va ieși puțin în curte pentru a face sport, dar la câteva minute distanță nu a mai fost de găsit. Aceasta a ajuns la centrul maternal deoarece era însărcinată. Până în acest moment, nu a creat nicio problemă angajaților centrului. Aceasta a născut la centru un băiețel sănătos care acum are două luni.

Declarația DGASPC Gorj

„Minora se află în sistemul de protecţie specială din luna octombrie 2019, ajungând în centrul maternal datorită faptului că era însărcinată. În luna februarie 2020, aceasta a născut un băieţel. Până la data de 11 mai 2020, aceasta nu a creat nicio problemă. La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, minora a dorit să facă mişcare în curtea complexului. În jurul orei 23.15, personalul de serviciu a observat că acesta nu mai era în curte, motiv pentru care s-a verificat incinta complexului, inclusiv toate încăperile. Constatând lipsa acesteia, au fost anunţate Poliţia şi conducerea DGASPC. Imediat a fost contactată şi mama minorei, care a precizat că nu ştie nimic despre fată.

Sperăm ca poliţia să o găsească în cel mai scurt timp şi minora să revină in centru alături de copilul ei. De asemenea, s-a constituit o comisie de disciplină, care urmează să cerceteze împrejurările în care minora a plecat din centru”, a declarat pentru MEDIAFAX, Minodora Sucea, purtător de cuvânt al DGASPC Gorj.

Persoanele care au informații despre adolescentă sunt rugate să sune la 112 sau să meargă la Poliție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top