Connect with us
Vulpița a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Viorel. Motivul este șocant

TV

Vulpița a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Viorel. Motivul este șocant

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. De atunci, continuă să apară la TV, deși mulți îi critică. De curând, Vulpița a dezvăluit de ce a decis să se căsătorească cu Viorel.

Vulpița a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Viorel. Motivul este șocant

Tânăra din Blăgești a povestit că a avut o viață grea, cu o situație financiară deplorabilă. Nici căsătoria cu Viorel nu i-a adus prea multă fericire, având în vedere că socrii ei niciodată nu au iubit-o și se comportau urât cu ea. Cu toate acestea, Vulpița mărturisește că a ales ca Viorel să-i devină soț în speranța un trai mai bun în plan financiar. Era încântată că el îi mai dădea bani să-și cumpere diferite lucruri.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac.”, a mărturisit Vulpița cu ochii în lacrimi.

Viorel a fost șocat de mărturisirile soției sale. Nu aflase până atunci că ea l-a plăcut la început doar pentru bani, fără să-l iubească. Ea nu s-ar fi gândit, de altfel, să aibă și un copil cu Viorel. În prezent, fetița celor doi în vârstă de 3 ani se află în grija bunicilor paterni.

Căsnicia celor doi nu mai funcționează în ultima vreme și se pare că asta le-a adus succesul. Cei doi se ceartă și se împacă la TV, în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Pe lângă faptul că au ajuns foarte cunoscuți și sunt urmăriți de foarte mulți români, cei doi primesc și numeroase critici și vorbe urâte.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top