Connect with us
Alimentarea cu energie electrică, întreruptă, în zone din București, Ilfov și Giurgiu

Locale

Alimentarea cu energie electrică, întreruptă, în zone din București, Ilfov și Giurgiu

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar astăzi, 1 septembrie, în zone din București, precum și județele Ilfov și Giurgiu. Măsura întreruperii a fost luată pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a instalațiilor și rețelelor electrice.

Alimentarea cu energie electrică, întreruptă, în zone din București, Ilfov și Giurgiu

Astăzi, 1 septembrie 2020, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, temporar, în anumite zone din Capitală, precum și în zone din județele Ilfov și Giurgiu. Din fericire nu este vorba despre o defecțiune. Potrivit AGERPRES, au loc lucrările anuale de reparații și de întreținere instalații și rețele electrice, posturi de transformare care aparțin de E-Distribuție Muntenia.

În București, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în intervalul orar 09.00-14.00, în Cartier Străulești, Sid Construct, Străulești, Blocuri Sid Construct. În intervalul orar 09.00-15.00, energia electrică va fi întreruptă pentru locuitorii din Ion Agîrbicenau, Prisaca Dornei, Burdujeni, Cozla și Aleea Codrii Neamțului.

Totodată, în județul Ilfov, lucrările anuale de reparații vor necesita întreruperea energiei electrice între orele 09.00-17.00 pentru cei din Columnei, Duzilor, Măgurele-Pruni, Câmpului, Balotești și strada Unității Cartier Bavaria. Între orele 09.30-17.30 vor sta fără curent electric locuitorii din Glina și Strada Libertății de la Strada Cotita până la Strada Ilfov.

Energia electrică va fi întreruptă pe 1 septembrie și în zone din județul Giurgiu, în intervalul orar 08.30-16.30 în Giurgiu, Strada Prunaru, Strada Pietrișu, Strada Cocorului, Strada Trestiei.

De asemenea, tot în județul Giurgiu, în intervalul orar 09.00-17.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în Toporu, străzile Cătunului, Dărăști Vlașca și strada Iazului.

Precizăm, încă o dată, faptul că măsura întreruperii alimentării cu energie electrică în zone din București, precum și județele Ilfov și Giurgiu, nu are legătură cu vreo avarie. Este vorba despre lucrările anuale de reparații și întreținere a instalațiilor și rețelelor electrice, dar și a posturilor de transformare care aparțin de E-Distribuție Muntenia.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top