Connect with us
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicușor Dan, noul primar al Capitalei

Locale

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicușor Dan, noul primar al Capitalei

Soția lui Nicușor Dan a intrat în atenția publică imediat după ce acesta din urmă a câștigat alegerile locale pentru fotoliul de primar al Capitalei. Femeie este o prezență discretă spre deosebire de soțul ei care este unul dintre cele mai vocale personaje politice din România.

Cine este soția lui Nicușor Dan

Soția lui Nicușor Dan se numește Mirabela Grădinaru și este manager la o mare companie auto din țara noastră. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și au și un copil. În urma alegerilor de ieri, 27 septembrie, Nicușor Dan a devenit noul primar al Capitalei.

Bătălia s-a dat între el și Gabriela Firea. Alegerile locale pentru Primăria Capitalei au fost câștigate de către Nicușor Dan, de profesie matematician. Potrivit exit-poll realizat de Curs Avangarde, el a obținut 42,7%procente, iar Gabriela Firea a obținut 39% din voturile bucureștenilor.

Reacții după vot

Aseară – în ziua alegerilor, Firea a declarat că încă nu există câștigători și învinși, și că rezultatul alegerilor va fi cunoscut spre dimineață.

Tot Firea a spus că va susține o declarație de presă luni dimineață, 28 septembrie, în legătură cu rezultatele alegerilor. Totuși ea a ținut să precizeze că a fost o campanie electorală urâtă și degradantă.

Pe de altă parte, Nicușor Dan a declarat că pe 27 septembrie a fost ziua de naștere a noului București, și că are încredere că după numărarea tuturor voturilor va fi noul primar al Capitalei.

27 septembrie – ziua alegerilor locale

Reamintim faptul că ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale în România. Românii și-au votat primarii, consilierii locali și consilierii județeni. A fost o zi plină, trăită la intensitate maximă, mai ales de către candidați, care au așteptat cu sufletul la gură numărarea voturilor.

Primele reacții au apărut aseară la cald, însă se mai așteaptă comentarii și păreri și astăzi, mai ales din partea perdanților care cu siguranță vor avea de transmis un mesaj celor care au avut încredere în ei.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top