Connect with us
Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica interlopului ucis ieri

Locale

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica interlopului ucis ieri

Moartea interlopului Emi Pian a adus în prim plan informații despre familia acestuia care acum este îndoliată. Florin Mototolea, zis Emis Pian a fost soț, tată și bunic, foarte mândru de familia lui. Avea o relație foarte apropiată cu fiica lui, Izabela despre care vorbea des.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu

Fiica lui Florin Mototolea se numește Izabela Duduianu și este vrăjitoare de magie albă, după cum chiar ea spune. Se descrie ca fiind cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa. Izabela promite că rezolvă orice problemă de la orice distanță.

„Rezolv orice problema de la orice distanță! Sa zicem ca sunteti un cuplu perfect, va iubiti, va idolatrizati, v-a mers totul bine ani de-a randul, ati facut totul impreuna si dintr-o data apare o schimbare, o racelala unul de celalalt. Ajungeti ca doi straini sub acelasi acoperis. Atunci incep semnalele de alarma. Persoanele care cred in aceste lucruri pot sa-si salveze casnicia, cele care nu cred, pana la urma isi dau seama. Dar e posibil ca asta sa se intample prea tarziu. Uneori pierzi persona iubita si aceasta ajunge in mainile celei care a facut sa va despartiti si e foarte greu sa o mai aduci inapoi. Dandu-ti seama si venind la vrajitoarea de magie alba poti sa-l aduci inapoi”, a scris Izabela pe pagina ei de Facebook.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica interlopului ucis ieri

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica interlopului ucis ieri

Emi Pian a fost înjunghiat mortal

Cunoscutul interlop bucureștean, Florin Mototolea, zis și Emi Pian a murit ieri după ce a fost înjunghiat într-o încăierare. Acesta se afla împreună cu mai mulți bărbați, la un joc de barbut, unde, de la niște neînțelegeri s-a ajuns la un scandal cu violențe.

Bărbatul a avut mai multe plăgi înjunghiate și a ajuns la spital unde a decedat la scurt timp. Ieri, Poliția a deschis o anchetă și a împânzit Capitala de filtre pentru a asigura ordinea și liniștea publică.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

2 Comments

2 Comments

  1. Tutan Camon

    2020-08-06T14:58:25+03:00 at 14:58

    Asadar mare vrajitoare mare.Bravo!Da’oare de MUNCA au auzit astia vreodata?Intreb si eu pentru un prieten…

  2. Hodoronc-tronc

    2020-08-05T23:21:53+03:00 at 23:21

    Cea mai tare vrăjitoare din Heuropa ar fi trebuit să știe că tatăl ei va muri. De ce nu l-a avertizat? Vrăjeli ieftine pt care imbecilii dau mulți bani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top