Cunoscut interlop din Capitală, înjunghiat mortal la o partidă de barbut

04.08.2020
Cunoscut interlop din Capitală, înjunghiat mortal la o partidă de barbut

UPDATE. Potrivit Cancan, la aflarea veștii că Florin Mototolea a fost înjunghiat mortal, tatăl lui, Nicolae Duduianu a făcut infarct și s-a stins și el.

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Capitală a fost înjunghiat mortal la o partidă de barbut. Crima a avut loc în dimineața acestei zile, în jurul orei 03.00 în urma unei bătăi între clanuri pe o stradă din Giulești.

Cunoscut interlop din Capitală, înjunghiat mortal la o partidă de barbut

A fost o noapte sângeroasă pe o stradă din Giulești unde membrii mai multor clanuri de interlopi s-au luat la bătaie. Se pare că totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri din timpul unui joc de barbut. De la asta s-a ajuns până la crimă. Potrivit Gândul, Emi al lui Pian, pe numele real, Florin Mototolea, a fost înjunghiat de mai multe ori și a murit la spital.

La sesiunea de barbut au participat și membri ai clanului Rinu. La un moment dat, între jucători a izbucnit un scandal care, în scurt timp, a degenerat în violență. Cum mulți dintre cei prezenți aveau cuțite la ei, continuarea a fost previzibilă.

Florin Mototolea a fost înjunghiat de mai multe ori, iar una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală. Bărbatul a fost dus la spital chiar de către fiul său, însă, a murit două ore mai târziu.

A fost rănit și un membru al clanului Rian

În timpul încăierării a fost grav rănit și un membru al clanului Rian, rivalul lui Pian. Bărbatul a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Nu este prima data când au loc astfel de violențe între interlopi. Acum doi ani, fratele lui Florin Mototolea a fost înjunghiat în gât la un salon de evenimente din cartierul Pipera. Potrivit Gândul, Clanul Pian este cunoscut pe străzile Capitalei din 1989 când era condus de către Nicolea Dudianu. Acum, acesta este închis după ce a călcat intenționat cu mașina un bărbat care traversa strada „prea încet”. Este important de precizat că semaforul era verde pentru pieton.