Fiul Narcisei Guță, snopit în bătaie de interlopi. Tânărul a fost operat de urgență

16.07.2020
Fiul Narcisei Guță, snopit în bătaie de interlopi. Tânărul a fost operat de urgență

Narcisa Guță trăiește un adevărat coșmar, după ce fiul ei a fost implicat într-un scandal de proporții, care s-a lăsat cu bătaie din partea unor interlopi periculoși, care s-au năpustit asupra tânărului. Violențele l-au băgat direct în spital, în stare gravă și l-au trimis pe masa de operație. Narcisa este hotărâtă să lupte până la capăt și vrea să facă dreptate pentru fiul său.

Fiul Narcisei Guță, snopit în bătaie de interlopi. Tânărul a fost operat de urgență

Fiul cel mare al Narcisei Guță a fost bătut cu bestialitate de mai mulți interlopi. Acesta a fost transportat de urgență la spital imediat după incident și a ajuns direct pe masa de operație, din cauza rănilor grave suferite. Mama tânărului a explicat că acesta este desfigurat, că fața i-a fost distrusă și că nu va mai putea merge timp de 6 luni, după ce a suferit intervenția chirurgicală la picior.

Cu toate că Nicușor se afla în spital, Poliția nu luase încă măsuri. Astfel, Narcisa Guță a mers la Focșani pentru a face plângere împotriva agresorilor. Eaa explicat că tânărul a fost externat și are parte de îngrijire la domiciliu. De altfel, ea vrea să facă dreptate în urma acestui nefericit eveniment. pe motiv că fiul ei este nevinovat și agresorii lui trebuie să plătească pentru faptele lor. Narcisa a mai spus că la acest moment așteaptă rezultatul medico-legal, făcând apel la autorități pentru a se face dreptate în acest caz.

„E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu parul în față, i-au distrus fața de tot. A fost în spital și acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de șase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla. Aștept rezultatul de la medico-legal. Rog legea să facă dreptate pentru că huliganii ăstia fac dreptate singuri.”, a spus Narcisa la Antena Stars.

Și Narcisa, fosta parteneră de viaţă a lui Nicolae Guță, a fost bătută de un bărbat din Focșani. Femeia susține că scandalul s-a produs pentru nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Ea a mers la poliție și a obținut un ordin de restricție împotriva agresorului.