Connect with us
Live cu tatăl interlopului Emi Pian, venit acasă în permisie: "Mă bazam pe pumnu' meu"

Locale

Live cu tatăl interlopului Emi Pian, venit acasă în permisie: „Mă bazam pe pumnu’ meu”

Interlopul Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, avea o relație apropiată cu tatăl lui, de care era și foarte mândru. Într-un live pe Facebook, făcut în urmă cu câteva luni, Pian apare împreună cu tatăl lui căruia îi pune întrebări legate de trecut și despre bătăile pe care le-a luat sau le-a dat. Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, în care fiul întreabă și tatăl răspunde.

Live cu tatăl interlopului Emi Pian, venit acasă în permisie

Live-ul de pe Facebook în care apar cei doi interlopi a fost realizat în luna aprilie a acestui an. Cel mai probabil, Nicolae Duduianu era venit acasă, în permisie. Fiul lui a profitat de ocazia și a făcut, pentru prietenii de pe internet, un video despre cum era viața interlopilor pe vremuri.

Nicolae Duduianu a fost condamnat la închisoare anul trecut (2019) pentru că a călcat un bărbat care traversa strada prea încet, după părerea lui. Pietonul se afla pe culoarea verde a semaforului.

În „interviul” obținut de fiul său, fostul șef al interlopilor spune că pe vremuri era legea junglei. Emi Pian a vrut să știe care a fost cea mai „tare” bătaie „unu la unu”, la care tatăl său a luat parte. Nicolae Duduianu i-a răspuns că n-a fost niciodată implicat într-un conflict de tipul „unu la unu”, ci doar el împotriva a mai mulți.

„…Să mă laud în fața la oameni. Eu, bătaie unu la unu n-am luat în viața mea. Eu am luat bătaie numai când săreau 5-6 pe mine. Dar ăla care era în fața mea nu mai scăpa”, a spus Nicolae Duduianu.

„Mi-am profesionat pumnu’ meu”

Tot în live-ul de pe Facebook, fostul șef al interlopilor spunea că a avut multe bătăi, dar că el nu a luat bătaie de la nimeni. Duduianu a declarat că, de-a lungul timpului și-a format pumnul și că doar în situații extreme apela la altceva.

„Am avut foarte multe bătăi și eu n-am luat bătaie de la nimeni. Eu nu am luat bătaie unu la unu de când sunt. Pentru că eu m-am născut și mi-am profesionat pumnu meu. În momentul în care nu mai puteaam să mai duc, apucam altceva. Apucam un cuțit, ceva .. Și-așa, câți a sărit pe mine, să am bine eu și sănătate, și .. nu m-a durut nici în pantofi. (..) Bătăi … Bătăi am făcut, că atuncea nu ieșea nimeni din țară, și tot ce exista șmecher era pă la pușcărie. Și atunci, căutai pă toate căile să-și vezi dă treaba ta, să poți să te liberezi. Dar dacă nu puteai, n-aveai încotro, am avut 280 de rapoarte. Și am făcut 5 ani în termen”, mai spunea Duduianu în live-ul de pe Facebook.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top