Connect with us
Motivul incredibil pentru care Florin Salam a fost interzis la funeraliile interlopului Emi Pian

Locale

Motivul incredibil pentru care Florin Salam a fost interzis la funeraliile interlopului Emi Pian

Florin Salam a fost interzis la funeraliile interlopului Emi Pian, care au avut loc astăzi la Biserica Sfânta Parascheva din sectorul 6 al Capitalei. Manelistul nu a fost lăsat să ajungă la slujba de înmormântare a interlopului ucis la un joc de noroc.

Motivul incredibil pentru care Florin Salam a fost interzis la funeraliile interlopului Emi Pian

Florin Salam a încercat să ajungă în cimitirul unde era înmormântat interlopul Emi Pian, însă nu a fost lăsat să intre. Jandarmii au fost cei care i-au interzis să se apropie. Motivul este că Salam nu apare pe lista cu cele 50 de persoane, pregătită de către familia lui Emi Pian.

Supărat, manelistul s-a supus legii și a făcut cale întoarsă.

”Am venit să fiu și eu lângă cumătrul meu și nu mă lasă. Ce să facem, dacă asta e situația?”, au fost cuvintele manelistului, la intrarea în cimitir.

Fiind în plină pandemie, legea spune că la adunările în spațiul liber trebuie să participe maxim 50 de persoane, care să păstreze distanța și să poarte măști de protecție.

Nu l-au pus pe listă

Se pare că membrii familiei lui Emi Pian nu l-au inclus pe Salam pe lista cu participanții la funeraliile interlopului.

Acesta este motivul pentru care manelistul nu a avut acces în cimitir, alături de familia și prietenii apropiați ai decedatului.

Reamintim că Emi Pian a fost înmormântat astăzi. Funeraliile au început la primele ore ale dimineții, când cortegiul a plecat spre Biserica Sfânta Parascheva din sectorul 6 al Capitalei. Înmormântarea era programată pentru orele amiezii, însă rudele lui Emi Pian s-au răzgândit și au grăbit lucrurile pentru a evita problemele legate de aglomerație.

În cimitir, sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost întâmpinat cu aplauze, petale de trandafiri și covor roșu.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

2 Comments

2 Comments

  1. Gigica

    2020-08-09T19:42:35+03:00 at 19:42

    Cred că Florin „salam” zisă -Bogdaproste! că nu mai trebui să urle și prin cimitir, să îl doară gâtul pe următoarele 2-3 zile.

  2. Jackob

    2020-08-09T19:35:10+03:00 at 19:35

    Viata este un BUMERANG….
    Nimic din „binele „ facut semenilor tai nu te va ocoli – totul se plateste, prin tine – prin copii tai – prin cei dragi …
    De ce oare oameni nu inteleg asta si se dau de „ceasul morti „ cand vine scadenta coplesiti de durere si regret ????
    Cel mai simplu este sa FACI BINE celor din jur – nu ai senzatia de a fi tot timpul pe fuga si urmarit….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top