Connect with us
Florin Salam, în stare critică după ce a cântat ore întregi la priveghiul lui Emi Pian

Monden

Florin Salam, în stare gravă după ce a cântat ore întregi la priveghiul lui Emi Pian

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. Pe numele lui adevărat, Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi.  Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Trupul neînsuflețit a fost adus la palatul său, unde a fost așteptat de sute de persoane, precum și unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, printre care și Florin Salam. Acestuia i s-a făcut rău, după ce a cântat ore în șir la priveghiul lui Pian.

ACTUALIZARE, ora 17:05 – Florin Salam se simte bine acum

Manelistul Florin Salam a avut probleme după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian, acesta a avut nevoie de asistență medicală din cauza suprasolicitării în cursul zilei de ieri.

Dupa acordarea primului ajutor, artistul și-a revenit.

Florin Salam, în stare critică după ce a cântat ore întregi la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Emi Pian. Artistul cântă la căpătâiul fostului lider al Clanului Duduieni din momentul în care trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă. Ieri, 5 august, acesta a cântat de-a lungul întregii zile, iar seara i-a luat locul Copilul de Aur. Cu toate acestea, de dimineață și-a reluat programul.

Artistului i s-a făcut rău și nu a mai putut să cânte în casa din Nordul Capitalei, unde s-au adunat sute de persoane pentru a-l plânge pe interlopul ucis, dar și pentru a imortaliza scenele de acolo. Cântărețul de manele a fost scos pe brațe din vilă, după ce a fost la un pas să leșine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce a stat minute bune la aer, s-a hidratat și s-a udat cu apă pe față, manelistul și-a revenit și a reînceput să cânte melodii de jale pentru Emi Pian și cei care au venit să-i fie alături în ultimele momente.

Deși în trecut devenise dușmanul unor membri conduși de Emi Pian, acum Florin Salam a fost lăsat să participe la funerarii, deoarece ar fi avut o legătură strânsă cu interlopul ucis. Manelistul depusese chiar și o plângere penală, alături de Nicolae Guță, împotriva lui Seif și Denom, care au fost și arestați pe 23 iulie pentru șantaj și ultraj. Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian și chiar a lansat o melodie dedicată acestuia. Aceasta este intitulată „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe YouTube, unde a strâns un număr record de vizualizări.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

7 Comments

7 Comments

  1. Olya Mateeva

    2020-08-07T06:02:10+03:00 at 6:02

    Bä ce tarä e asta? Mä bucuram sä aud cä bestia de JOHANNIS a fost lichidat.

  2. bau-bau

    2020-08-06T23:51:15+03:00 at 23:51

    sa-i fie tarana usoara ca plumbul la cati oameni a jecmanit si furat si la fel ptr toti politicieni.amin

  3. dan

    2020-08-06T20:35:42+03:00 at 20:35

    Du-te salamuie, cântecaciule, după putoarea dusă ! Poate s-or trezi oamenii să vă elimine definitiv din societatea infectată de scârnăvii ca tine…!

  4. MVL Cluj

    2020-08-06T18:38:21+03:00 at 18:38

    Dragi autoritati, dragi si iubiti politicieni. Voi ati auzit ca in Romania exista interlopi, grupari interlope, traficanti de droguri, alte jeguri…? Ce stiti voi sa faceti in asemenea situatii? Bateti palma cu ei , pentru voturile tiganilor si analfabetilor? De ce p–zda mami voastre nu va faceti datoria? Stiti, eu cred ca voi sunteti niste jeguri mai mari ca ei, un fel de sefi de-ai lor si imi permit sa va blestem, cum stiu eu mai bine. Va urasc. Imi permiteti. Mai jegurilor, cu functii de conducere. Borfsii di imaginile zilei nu au lucrat „la saiba” un minut, pe baza pregatirii lor mediocre.Voi vedeti ce masini si averi au? De ce lor nu le faceti dosar penal, de ce nu ii intrebati de sanatate? Mie pentru 400 de lei mi-ati blocat toate conturile. Jegurlor. Sa vi se usuce tot, si voua si celor dragi. Abia atunci voi fi si eu fericit, vreau sa va vad dupa gratii, in camera cu cioroii.

    • Justice1976

      2020-08-06T21:57:48+03:00 at 21:57

      Corect! Sunt perfect de acord cu tine! Promovam doar colorați, analfabeți și curve! Îmi pare rău, nu mai cred în schimbări, am obosit să cred că vom trăi intr-o țară normală!! Cel mai mult însă regret viitorul copiilor și nepoților noștri….

    • bazilescu

      2020-08-06T23:24:14+03:00 at 23:24

      SUBSCRIU!

  5. PedaGogu

    2020-08-06T17:34:42+03:00 at 17:34

    Băi, sunteți cu capul? Astea sunt știri???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top