Florin Salam, în stare gravă după ce a cântat ore întregi la priveghiul lui Emi Pian

06.08.2020

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. Pe numele lui adevărat, Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi.  Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Trupul neînsuflețit a fost adus la palatul său, unde a fost așteptat de sute de persoane, precum și unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, printre care și Florin Salam. Acestuia i s-a făcut rău, după ce a cântat ore în șir la priveghiul lui Pian.

ACTUALIZARE, ora 17:05 – Florin Salam se simte bine acum

Manelistul Florin Salam a avut probleme după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian, acesta a avut nevoie de asistență medicală din cauza suprasolicitării în cursul zilei de ieri.

Dupa acordarea primului ajutor, artistul și-a revenit.

Florin Salam, în stare critică după ce a cântat ore întregi la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Emi Pian. Artistul cântă la căpătâiul fostului lider al Clanului Duduieni din momentul în care trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă. Ieri, 5 august, acesta a cântat de-a lungul întregii zile, iar seara i-a luat locul Copilul de Aur. Cu toate acestea, de dimineață și-a reluat programul.

Artistului i s-a făcut rău și nu a mai putut să cânte în casa din Nordul Capitalei, unde s-au adunat sute de persoane pentru a-l plânge pe interlopul ucis, dar și pentru a imortaliza scenele de acolo. Cântărețul de manele a fost scos pe brațe din vilă, după ce a fost la un pas să leșine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce a stat minute bune la aer, s-a hidratat și s-a udat cu apă pe față, manelistul și-a revenit și a reînceput să cânte melodii de jale pentru Emi Pian și cei care au venit să-i fie alături în ultimele momente.

Deși în trecut devenise dușmanul unor membri conduși de Emi Pian, acum Florin Salam a fost lăsat să participe la funerarii, deoarece ar fi avut o legătură strânsă cu interlopul ucis. Manelistul depusese chiar și o plângere penală, alături de Nicolae Guță, împotriva lui Seif și Denom, care au fost și arestați pe 23 iulie pentru șantaj și ultraj. Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian și chiar a lansat o melodie dedicată acestuia. Aceasta este intitulată „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe YouTube, unde a strâns un număr record de vizualizări.