Connect with us
Motivul stupid pentru care un bătrân de 76 de ani și-a ucis partenera

Locale

Motivul stupid pentru care un bătrân de 76 de ani și-a ucis partenera

Un bătrân în vârstă de 76 de ani din Tecuci, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru omor. Bărbatul aflat la o vârstă despre care se spune că este plină de înțelepciune, și-a ieșit din minți și a luat o viață. Motivul este unul șocant.

Motivul stupid pentru care un bătrân de 76 de ani și-a ucis partenera

Bătrânul de 76 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce și-a ucis partenera de viață dintr-un motiv stupid – femeia nu a vrut să bea cafea cu el. Bărbatul a înnebunit de furie, a început să o lovească și a înjunghiat-o. Încercând să scape, femeia s-a urcat pe pervazul geamului și s-a prăbușit în gol de la patru metri înălțime. Totul s-a petrecut în 2018.

Povestea este halucinantă. Bărbatul, de loc din Tecuci era divorțat și obișnuia să invite femei în apartamentul lui. Cu victima avea o relație din 2017. Bătrânul era violent și o agresa zilnic. În ziua fatidică, totul a pornit de la o cafea – pe care femeia nu a vrut să o servească împreună cu el.

Din cauza refuzului, omul și-a ieșit din fire și a început să o lovească cu pumnii în zona feței, după care a înjunghiat-o cu un cuțit.

Încercând să scape din mâinile lui, femeia s-a refugiat pervazul geamului apartamentului, de unde a căzut și a murit pe loc. Precizăm faptul că apartamentul era situat la etajul al patrulea al imobilului din Tecuci.

Potrivit Adevărul.ro, nici până în acest moment anchetatorii nu au reușit să afle dacă femeia a fost împinsă sau a fost lovită cu cuțitul până când s-a dezechilibrat și s-a prăbușit în gol.

Cum se apără bătrânul

Se pare că în timpul audierilor, bătrânul de 76 de ani a încercat să scape parțial de vină. El le-a spus anchetatorilor că femeia ar fi alunecat de la fereastră. Cu toate astea, declarația lui a fost contrazisă de vecinii din bloc care l-ar fi văzut cu hainele murdare de sânge la parterul blocului unde căzuse victima, iar când a constatat că murise, s-a dus în apartament şi le-a schimbat.

În urma evaluării psihiatrice s-a constatat că bătrânul ”a prezentat la data faptei diagnosticul de tulburare de personalitate de tip mixt, tulburare organică de personalitate, dar cu păstrarea discernământului”.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top