Connect with us
Crimă teribilă în Botoșani! Și-a omorât tatăl pentru că i se părea întruchiparea diavolului

Locale

Crimă teribilă în Botoșani! Și-a omorât tatăl pentru că i se părea întruchiparea diavolului

Caz înfiorător în Botoșani, acolo unde un bătrân în vârstă de 74 de ani a fost ucis chiar de fiul lui, pe motiv că acesta era întruchiparea diavolului. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge după ce a încasat aproximativ 30 de lovituri la nivelul capului și transportat la spital, unde, ulterior, a decedat la Secția de Terapie Intensivă.

Crimă teribilă în Botoșani! Și-a omorât tatăl pentru că i se părea întruchiparea diavolului

Se pare că între tatăl de 74 de ani și fiul său, lucrurile stăteau destul de rău în ultima perioadă și acesta ajunsese să creadă că bătrânul era diavolul în persoană. Potrivit primelor informații transmise de autorități, criminalul i-ar fi aplicat bătrânului 30 de pumni în cap, care, în cele din urmă, i-au pus capăt zilelor.

Cei doi bărbați locuiau împreună în Călărași. Cel care a descoperit crima a fost unul dintre ginerii bărbatului. Ajuns la casa acestuia, a observat că socrul său zăcea singur într-o baltă de sânge, așa că a apelat de urgență 112, iar la fața locului au sosit mai multe ambulanțe și echipaje de poliție. Spre surprinderea tuturor, criminalul se afla în curtea casei și era într-o stare foarte linistită, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, fără a realiza că aproape își ucisese tatăl.

Deși medicii au efectuat toate manevrele necesare, viața bătrânului nu a mai putut fi salvată. Acesta a fost transportat la spital și, ulterior, a murit la Secția de Terapie Intensivă. Medicii de la Botoșani au vrut să-l trimită pe bătrân la spitalul din Iași, dar starea acestuia a împiedicat transferul. Conform specialiștilor,  acesta a suferit un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng, ajungând în comă de gradul 3.

Agresorul  a ajuns și el la spital, declarând că și-a lovit tatăl pentru că l-a văzut pe diavol în el. În urma unei expertize medicale s-a constat că bărbatul are probleme psihice, astfel că a fost reținut de polițiști și internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top