Connect with us
Necaz mare la Blăgești, locul din care este Vulpița! Hoții au furat seiful Primăriei

Locale

Necaz mare la Blăgești, locul din care este Vulpița! Hoții au furat seiful Primăriei

Este anchetă la Blăgești, localitatea din care se trage Veronica Stegaru, cunoscută după apelativul Vulpița. Persoane necunoscute au spart sediul Primăriei și au furat cu seiful în care erau bani. Atacul a fost dat noaptea. În seif era o sumă consistentă.

Necaz mare la Blăgești, locul din care este Vulpița! Hoții au furat seiful Primăriei

Vulpița revine în atenția românilor. Abia s-a retras de pe micile ecrane, dar numele Vulpiței este iar pomenit. De data aceasta, subiectul știri nu are legătură directă cu ea, ci cu localitatea în care trăiește. Se pare că noaptea trecută, persoane necunoscute au spart sediul Primăriei  din Blăgești și au furat seiful cu bani. Potrivit Observatornews.ro, ar fi vorba despre o sumă considerabilă – 60.000 de lei.

Din primele informații rezultă că atacul a fost dat pe timpul nopții. Edilul local a fost cel care a descoperit grozăvia și a alertat autoritățile.

„În dimineața zilei de 8 septembrie 2020, poliția orașului Murgeni a fost sesizată telefonic de către primarul localității Blăgești, județul Vaslui, cu privire la faptul că autori necunoscuți au pătruns prin efracție în sediul instituției și dintr-o încăpere au sustras o casetă de valori”, au declarat polițiștii, pentru Observatornews.ro.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta și pentru identificarea autorilor. Ei vor fi trași la răspundere penală.

Gata cu telenovela Vulpița

Veronica – Vulpița și Viorel Stegaru s-au retras de pe micile ecrane unde au stat mai bine de jumătate de an. Ei au apărut în aproape fiecare emisiune Acces Direct, timp în care și-au pus pe tavă viața personală. Pe 7 septembrie, Mirela Vaida a făcut marele anunț – cuplul Stegaru s-a întors acasă la Blăgești.

În ultima vreme, prezentatoarea TV, a fost tot mai hulită de fanii emisiunii, din cauza aparițiilor dese a soților Stegaru. Se pare că telespectatorii se cam săturaseră de acest subiect. După 8 luni în postura de vedete, cei doi s-au întors la viața lor obișnuită.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top