Vulpița, urmărită la Blăgești de admiratori. Localnicii se tem să iasă din case

22.07.2020
Vulpița, urmărită la Blăgești de admiratori. Localnicii se tem să iasă din case

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Deși cei doi nu au mai apărut la TV câteva zile, după ce Vulpița decisese să rămână definitiv la Blăgești, se pare că telenovela a reînceput și cei doi s-au întors la Acces Direct. De data aceasta, Vulpița este acuzată că admiratorii care o caută au tulburat liniștea sătenilor.

Vulpița, urmărită la Blăgești de admiratori. Localnicii se tem să iasă din case

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, drept pentru care unii se bucurau că au scăpat de soții Stegaru, în timp ce unii regretau că a încetat spectacolul.

Cu toate acestea, cei doi au reapărut pe micile ecrane și oamenii deja au început să aducă acuzații. O localnică din Blăgești susține că, în tot timpul petrecut acasă, Veronica a fost căutată de tot felul de oameni dubioși, „pușcăriași”, care au băgat spaima în localnici, cărora le era teamă să-și mai lase copiii să iasă afară din case.

“Luati-vã individa asta de Vulpița la Bucuresti! De când a ajuns în sat, numai masini strãine pe aici, cu tot felul de persoane. Vin, întreabã de ea. Ne temem sã mai lãsãm sã se joace copiii pe stradã, cã fețele lor nu aratã cã sunt oameni prea serioși. Unul era tatuat și pe cap și întreba pe la fântânã, pe la nea Ion, de “Vulpița”. Să îi spunem unde stă. Fata asta numai probleme face pe unde se duce. Nu e serioasã.”. a scris o localnică pe forumul emisiunii.

Zvonurile au fost confirmate și de Vulpița, care susținea că bărbații respectiv ar fi venit să ia cu ei atât pe ea, cât și pe sora sa. În plus, și o vecină a afirmat că liniștea Blăgeștiului a fost tulburată de cei care o caută pe Veronica și care devin agresivi cu ei dacă nu le spun unde locuiește tânăra. Toți sătenii o blamează și se bucură că s-a întors la București.