Connect with us
O femeie a ajuns în comă la spital, după ce și-a prins capul în sistemul de decapotare

Locale

O femeie a ajuns în comă la spital, după ce și-a prins capul în sistemul de decapotare

Patru persoane, un bărbat și trei femei se întorceau sâmbătă din Vama Veche, după o noapte de distracție. Pe drum, în urma deschiderii sistemului de decapotare, o femeie și-a prins acolo capul și a ajuns în comă la spital. Se pare că vinovatul ar fi chiar unul dintre pasageri, respectiv o femeie, care ar fi deschis acel sistem fără a avertiza.

O femeie a ajuns în comă la spital, după ce și-a prins capul în sistemul de decapotare

La volanul unei mașini decapotabile se afla un bărbat, însoțit de alte trei femei. Într-o intersecție din Constanța, la întoarcerea din Vama Veche, una dintre ele, respectiv cea de pe bancheta din spate, a realizat că îi lipsește portofelul și l-a căutat. Între timp, ea ar fi precizat că nu are suficientă lumină, iar una dintre prietenele ei de pe locul din dreapa, față, a decis să activeze sistemul de decapotare al mașinii. Drept urmare a accidentului, capul celeilalte a fost prins între haion și sistemul de decapotare. Ea a fost transportată de urgență la spital, în comă.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare. Femeia are 32 de ani și a fost transportată la spital în comă”, au transmis autoritățile.

De asemenea, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Trecătorii au fost cei care i-au acordat femeii primul ajutor și au reușit să o scoată din locul în care se prinsese. Ea a fost internată în comă la terapie intensivă, iar medicii au declarat că prezenta un traumatism cranian și un traumatism toracic.

Mecanicii auto au analizat această situație și au constatat că din cauza faptului că mașina era un model mai vechi, aceasta nu s-a oprit când a întâmpinat obstacolul. Cele mai noi au un șist de protecție, care determină oprirea sistemului atunci când se lovește de ceva. De altfel, ei au precizat și că „mașinile cu decapotare funcționează doar atunci când ținem apăsat pe buton. Când iei mâna de pe buton, nu mai funcționează„.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top